Μίλησε με Γιαννάκη ο Πέτγουεϊ: Παίζει με Αβελίνο και Φάρο και αποφασίζει στη διακοπή

Ο Μπρεντ Πέτγουεϊ συναντήθηκε με τον Παναγιώτη Γιαννάκη και του είπε πως θα αποφασίσει εάν τελικά θα σταματήσει το μπάσκετ, στη διακοπή που ακολουθεί μετά τους δύο επόμενους αγώνες.

Υπενθυμίζουμε ότι ο 32χρονος φόργουορντ, χθες αργά το βράδυ, φανερά απογοητευμένος από την ήττα στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ και τη δική του απόδοση, ανακοίνωσε μέσω twitter πως σταματάει το μπάσκετ, σημειώνοντας μεταξύ άλλων: «Αν δεν μπορώ να συνεισφέρω στο

παρκέ, είναι ώρα να σταματήσω το μπάσκετ. Σέρνομαι, τώρα παίρνω την ευθύνη, καλύτερα να αποσυρθώ για το καλό της ομάδας μου».

Ωστόσο, σήμερα συζήτησε για το θέμα με τον προπονητή του και φαίνεται ότι θα το ξανασκεφτεί.

Πιο συγκεκριμένα, η σχετική ενημέρωση της ΚΑΕ Άρης αναφέρει:

«Ο Παναγιώτης Γιαννάκης είχε τετ-α-τετ με τον Brent Petway μετά το τέλος της σημερινής (12/11) προπόνησης με αφορμή την ανάρτηση του παίκτη σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

Ο Αμερικανός forward διεμήνυσε στον προπονητή του ΑΡΗ πως θέλει να βοηθήσει την ομάδα στα δυο παιχνίδια που ακολουθούν με τη Sidigas Avellino (14/11) και τον Γ.Σ.Λ. Φάρο (18/11) και στη συνέχεια, καθώς θα υπάρξει διακοπή των αγωνιστικών υποχρεώσεων λόγω των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2019, θα σκεφτεί και θα αποφασίσει για το μέλλον του».

Keywords
Τυχαία Θέματα