Δ. Θεσσαλονίκης: 5.000 οι ωφελούμενοι του "Βοήθεια στο Σπίτι" - Ξεκίνησε η διανομή τροφίμων (ΦΩΤΟ & VIDEO)

912 πακέτα με τρόφιμα διαρκείας θα διανεμηθούν σήμερα σε δικαιούχους του προγράμματος «Βοήθεια στο σπίτι» του Δήμου Θεσσαλονίκης από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας.

Η διανομή τροφίμων ξεκίνησε σήμερα από το ισόγειο του δημαρχιακού μεγάρου της Θεσσαλονίκης, παρουσία του δημάρχου, Κωνσταντίνου Ζέρβα και του προέδρου των ΚΑΠΗ,

Στέλιου Λιακόπουλου.

Εργαζόμενοι του δήμου θα μοιράσουν τα πακέτα είτε σε σπίτια ανθρώπων που το έχουν ανάγκη και δεν μπορούν να μετακινηθούν είτε στα συσσίτια του δήμου.

Τα πακέτα περιλαμβάνουν λάδι, ρύζι μακαρόνια, φακές, τόνο, ζάχαρη, γάλα μακράς διαρκείας, μαρμελάδα και κριθαράκι.

Για μια εξαιρετική προσφορά από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας έκανε λόγο ο Κωνσταντίνος Ζέρβας και τόνισε «πως κανένας συμπολίτης μας δεν μένει απροστάτευτος και θα βρισκόμαστε δίπλα τους για όσο χρειαστεί».

Σύμφωνα με τον κ. Λιακόπουλο πάνω από 5.000 είναι οι ωφελούμενοι του προγράμματος «Βοήθεια στο σπίτι», στους οποίους παρέχεται και ψυχολογική υποστήριξη.

«Είμαστε στην πρώτη γραμμή φροντίζουμε να μένουν σπίτι οι ηλικιωμένοι, ΑμεA. Τους πηγαίνουμε ότι χρειαστούν και τους βοηθάμε και για πληρωμή λογαριασμών. Είμαστε δίπλα τους, είμαστε η οικογένειά τους», ανέφερε η υπάλληλος του «Βοήθεια στο Σπίτι», Έφη Τσορμπανίδου.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Θεσσαλονίκης, 5 000, Βοήθεια, Σπίτι - Ξεκίνησε, ΦΩΤΟ, VIDEO,thessalonikis, 5 000, voitheia, spiti - xekinise, foto, VIDEO