Θεσσαλονίκη: Συγκέντρωση διαμαρτυρίας εκπαιδευτικών και φοιτητών κατά του νέου νομοσχεδίου του υπουργείου Παιδείας (ΦΩΤΟ)

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποίησαν αργά το πρωί της Παρασκευής εκπαιδευτικοί και φοιτητές μπροστά από το υπουργείο Μακεδονίας- Θράκης στη Θεσσαλονίκη.

Οι διαμαρτυρόμενοι εξέφρασαν την αντίθεση τους στο νομοσχέδιο του υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων και προβλέπει μεταξύ άλλων, αλλαγές σε όλες τις βαθμίδες εκπαίδευσης, στον τρόπο εισαγωγής στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση αλλά και την αξιολόγηση των εκπαιδευτικών.

Εκπαιδευτικοί και φοιτητές κρατούσαν πανό στα χέρια τους.

Σε

ανακοίνωσή του, το Σωματείο Μισθωτών Εκπαιδευτικών Θεσσαλονίκης, σημειώνει: «Η κυβέρνηση των α(χ)ρήστων απατεώνων των voucher, την στιγμή που μας αφήνει απροστάτευτους μπροστά στον κορωνοϊό, τις αδηφάγες ορέξεις των εργοδοτών και την οικονομική κρίση, καταθέτει πολυνομοσχέδιο – λαιμητόμο για τα εργασιακά δικαιώματα των εκπαιδευτικών, για τα μορφωτικά δικαιώματα των μαθητών και των φοιτητών και για τον δημόσιο και δωρεάν χαρακτήρα της εκπαίδευσης. Εκμεταλλευόμενοι την ανησυχία για την πανδημία και την περιστολή των δικαιωμάτων μας, επιχειρούν να περάσουν στα «βουβά» νομοσχέδια που φορτώνουν και πάλι πάνω μας την κρίση».

Φωτογραφίες: ΙΝΤΙΜΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα
Θεσσαλονίκη, Συγκέντρωση, Παιδείας ΦΩΤΟ,thessaloniki, sygkentrosi, paideias foto