Χ. Θεοχάρης: Πουλήσατε το μέλλον των νέων

«Βέλη» κατά την κυβέρνηση εκτόξευσε ο ανεξάρτητος βουλευτής Χάρης Θεοχάρης, κατά τη συζήτηση του πολυνομοσχέδιου στην Ολομέλεια της Βουλής, καταλογίζοντάς της ότι «με την ψήφο αυτή πουλάτε τον χαρακτήρα και την ψυχή σας στο πολιτικό σύστημα που μας έφερε εδώ αντιγράφοντας κάθε λάθος του».

«Μαζί με τον χαρακτήρα σας πουλήσατε και το μέλλον των νέων μας, πουλήσατε τα όνειρά τους. Και τώρα στους νέους μας τους έμεινε μόνο ένα όνειρο: Να φύγουν όσο μπορούν συντομότερα από τη

χώρα. Αυτή είναι η πραγματική πτώχευση της χώρας μας», επεσήμανε ο ανεξάρτητος βουλευτής.

Ο κ. Θεοχάρης σημείωσε, απευθυνόμενος στην κυβέρνηση, ότι «τα μέτρα κατέληξαν να είναι αναγκαία γιατί δεν υλοποιείτε αναπτυξιακές δράσεις. Γιατί επιτρέπετε σε δασάρχες να ανακαλύπτουν δάση εκεί που φυτεύτηκαν δέντρα πριν λίγα μόλις χρόνια».

Σε ό,τι αφορά τα αντίμετρα, τα χαρακτήρισε «κοροϊδία», ενώ για το ζήτημα του χρέους ο υπογράμμισε ότι το μόνο που μπορεί να πάρει η κυβέρνηση είναι το ελάχιστο δυνατόν.

Όπως σημείωσε, για να τελειώσουν τα μνημόνια η χώρα πρέπει να αποκτήσει παραγωγικό μοντέλο. «Αλλά η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ ξέρει μόνο το ρουσφετολογικό μοντέλο και το βόλεμα των φίλων της», συμπλήρωσε.

Keywords
Τυχαία Θέματα