Προσλήψεις στο Δήμο Ηρακλείου Αττικής

Ανακοίνωση για τη σύναψη σύμβασης ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου (με αντίτιμο) με ωριαία αποζημίωση και χρονική διάρκεια μέχρι οκτώ (8) μήνες από την ημερομηνία πρόσληψης, συνολικά τριών (3) Καθηγητών Φυσικής Αγωγής, για την κάλυψη εποχιακών ή παροδικών αναγκών των Αθλητικών προγραμμάτων της Κ.Ε.Α.Ε.Δ.Η.Α. - ΑΕ ΟΤΑ

που εδρεύει επί των οδών Μ. Αντύπα & Στ. Καραγιώργη 2, στο Ηράκλειο Αττικής και συγκεκριμένα τα εξής: ανά υπηρεσία, έδρα, ειδικότητα και διάρκεια σύμβασης, αριθμού ατόμων (βλ. ΠΙΝΑΚΑ Α), με τα

αντίστοιχα απαιτούμενα (τυπικά και τυχόν πρόσθετα) προσόντα

3 ΠΕ Πτυχιούχοι Φυσικής Αγωγής μ ε Ειδικότητα Ποδοσφαίρισης

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΗΣ-ΔΗΛΩΣΗΣ

2. Να μην έχουν κώλυμα κατά το άρθρο 16 (Ποινική καταδίκη, στερητική ή επικουρική δικαστική συμπαράσταση) του Ν. 3584/07 (ΦΕΚ 143/Α/28-06-2007').
3. Οι υποψήφιοι δεν πρέπει να έχουν κώλυμα κατά το άρθρο 8 και 9 του Υπαλληλικού Κώδικα

4. Να έχουν την υγεία και τη φυσική καταλληλότητα που τους επιτρέπει την εκτέλεση των καθηκόντων της θέσης που επιλέγουν
5. Οι άνδρες μέχρι τη λήξη της προθεσμίας υποβολής των αιτήσεων να έχουν εκπληρώσει τις στρατιωτικές τους υποχρεώσεις ή να έχουν απαλλαγεί νόμιμα από αυτές. Δεν απαιτείται εκπλήρωση των στρατιωτικών υποχρεώσεων για τους πολίτες κράτους της Ευρωπαϊκής Ένωσης στη χώρα των οποίων δεν προβλέπεται η υποχρέωση στράτευσης.

6. Όσοι είναι διορισμ ένοι στο δημ όσιο θα πρέπει μ ε την ανάληψη της θέσης να προσκομ ίσουν την προβλεπόμενη ειδική άδεια ιδιωτικού έργου ή εργασία με αμοιβή (διάταξη της παρ.2 του άρθρου 77 του ΠΔ 611177) , εφόσον συμβιβάζεται μ ε τα καθήκοντα της θέσης του και δεν παρεμποδίζει την ομαλή εκτέλεση της υπηρεσίας του. Η άδεια χορηγείται για συγκεκριμένο έργο ή εργασία μετά από σύμφωνη αιτιολογημένη γνώμη του υπηρεσιακού συμβουλίου και μπορεί να ανακαλείται με τον ίδιο τρόπο. Η άδεια στους υπαλλήλους του Δημοσίου χορηγείται από τον οικείο υπουργό και στους υπαλλήλους των νομικών προσώπων δημοσίου δικαίου από το ανώτατο μονομελές όργανο διοίκησης και αν δεν υπάρχει τέτοιο όργανο, από τον πρόεδρο του συλ-λογικού οργάνου διοίκησης. (ΝΟΜΟΣ 3528/2007 - ΦΕΚ 26/Α'/9.2.2007, άρθρο 31)

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ

Οι υποψήφιοι για την απόδειξη των ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΩΝ ΠΡΟΣΟΝΤΩΝ (βλ. ΠΙΝΑΚΑ Β), των λοιπών ιδιοτήτων τους και της εμπειρίας τους οφείλουν να προσκομίσουν όλα τα απαιτούμενα από την παρούσα ανακοίνωση δικαιολογητικά:

1. Αίτηση στην οποία να αναφέρεται ο κωδικός απασχόλησης και τα επισυναπτόμενα δικαιολογητικά

2. Βιογραφικό σημείωμα που να αναφέρεται στην προϋπηρεσία στα προγράμματα, στην επιμόρφωση μέσω σεμιναρίων, στην απόκτηση άλλου πτυχίου ή μεταπτυχιακού τίτλου ή ειδικότητας κ.λπ.
3. Υπεύθυνη Δήλωση του Ν 1599/86 ότι τα στοιχεία στην αίτηση και το βιογραφικό είναι αληθή και ότι τα προσκομιζόμενα απλά αντίγραφα είναι ακριβή αντίγραφα των πρωτοτύπων και θα βρίσκονται στην διάθεση της υπηρεσίας όποτε ζητηθούν.
4. Υπεύθυνη Δήλωση του Ν 1599/86 ότι δεν υφίσταται κώλυμα κατά το άρθρο 16 (Ποινική καταδίκη, στερητική ή επικουρική δικαστική συμπαράσταση) του Ν. 3584/07 (ΦΕΚ 143/Α/28-06-2007') και κατά τα άρθρα 8 και 9 του υπαλληλικού κώδικα.

5. Υπεύθυνη Δήλωση του Ν 1599/86 για εκπλήρωση των στρατιωτικών υποχρεώσεων ή η νόμιμη απαλλαγή και η αιτία απαλλαγής. (μόνο για άνδρες)
6. Ευκρινή φωτοαντίγραφα πτυχίου Φυσικής Αγωγής, ειδικότητας ή και άδεια άσκησης επαγγέλματος, μεταπτυχιακού τίτλου ή διδακτορικού διπλώματος ή ισότιμου τίτλου σπουδών της αλλοδαπής αναγνωρισμένο στην Ελλάδα. Σε περίπτωση πτυχίου ή τίτλου σπουδών της αλλοδαπής, αυτός πρέπει να συνοδεύεται από επίσημη μετάφραση αυτού στην ελληνική γλώσσα και να φέρει ισοτιμ ία του Δ.Ο.Α.Τ. Α.Π.
7. Ευκρινές φωτοαντίγραφο των δύο όψεων της Αστυνομικής τους Ταυτότητας.
8. Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης.

9. Βεβαίωση του Δήμου περί μόνιμης κατοικίας
10. Έγγραφα που αποδεικνύουν την ιδιότητα του πολυτέκνου ή του γονέα μονογονεϊκής οικογένειας σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία
11. Έγγραφα που αποδεικνύουν προϋπηρεσία σε Π.Α.γ.Ο. (Προγράμμ ατα Άθλησης για Όλους), όπως: Βεβαιώσεις ή άλλα αποδεικτικά στοιχεία του κυρίου φορέα ασφαλιστικής κάλυψης (μ ισθολογικές καταστάσεις Ι.Κ.Α. ή άλλων ασφαλιστικών ταμ είων ή βεβαιώσεις ή άλλα αποδεικτικά στοιχεία φορολογικού χαρακτήρα (αποδείξεις παροχής υπηρεσιών ή πιστοποιητικά προϋπηρεσίας θεωρημένα από την Επιθεώρηση Εργασίας και δικαιολογητικά που να αποδεικνύουν όσα αναφέρονται στο βιογραφικό σημείωμα και τα οποία αποτέλεσαν κριτήριο επιλογής

Δειτε την προκηρυξη εδω

ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΣΕ ΔΗΜΟΥΣΔΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
Keywords
Τυχαία Θέματα