Σόουζα: Τους υπενθυμίσαμε ότι είμαστε ο Άρης

Για τον Άρη και τις προτάσεις που δέχθηκε για να φύγει από τη Θεσσαλονίκη, μίλησε ο κεντρικός αμυντικός του Άρη, Ούγκο Σόουζα.

Ο Πορτογάλος στόπερ παραχώρησε συνέντευξη στην εφημερίδα "Arena press", κρατώντας χαμηλά την μπάλα και επισημαίνοντας πως είναι ακόμα η αρχή.

Αναλυτικά όσα είπε:

Συμφωνείς ότι η αρχή ήταν ιδανική για τον Άρη…

«Είμαι χαρούμενος για την ομάδα, αλλά κυρίως για το ότι πήραμε τους τρεις βαθμούς. Φέτος σε όλα τα παιχνίδια θα είμαστε σοβαροί

και δυνατοί για να παίρνουμε τους βαθμούς. Αυτό είναι το πιο σημαντικό. Το ότι πετύχαμε πέντε γκολ δείχνει κάτι, αλλά είναι ακόμη η αρχή. Πρέπει να κρατήσουμε τα πόδια μας στο έδαφος».

Θεωρείς ότι με την εμφάνιση και το μεγάλο σκορ στείλατε… μηνύματα στις άλλες ομάδες;

«Σίγουρα έγινε κάτι τέτοιο. Περισσότερο νομίζω τους υπενθυμίσαμε ότι είμαστε ο Άρης! Είμαστε ο Άρης κι αυτό τα λέει όλα. Αισθανόμαστε την ευθύνη του να αγωνιζόμαστε σε ένα τόσο μεγάλο κλαμπ και πρέπει να συνεχίσουμε με σκληρή δουλειά».

Ποιες είναι οι διαφορές που βλέπεις σε σχέση με πέρσι;

«Θέλω να είμαι ειλικρινής. Φέτος έχουμε μια ομάδα ακριβώς με τα χαρακτηριστικά της κατηγορίας. Σωστή νοοτροπία και ποδοσφαιριστές που γνωρίζουν τι πρέπει να κάνουν. Πέρσι είχαμε εξαιρετικούς παίκτες, πολύ ποιοτικούς, αλλά όπως αποδείχθηκε αυτή η κατηγορία θέλει κάτι άλλο. Χρειάζεται δύναμη, καλή φυσική κατάσταση, τρέξιμο και μαχητικότητα».

Ένα σχόλιο για τον αγώνα που έρχεται με τα Τρίκαλα…

«Παίξαμε μαζί τους ένα φιλικό παιχνίδι. Κάθε ματς για μας είναι δύσκολο. Όσοι μας αντιμετωπίζουν θέλουν να… δείξουν και καλά κάνουν, γιατί είμαστε μεγάλη ομάδα. Εμείς από την πλευρά μας θα πάμε στα Τρίκαλα να κάνουμε το παιχνίδι μας και να παλέψουμε για τους τρεις βαθμούς».

Φέτος ο Άρης έχει καινούριο προπονητή…

«Ο προπονητής μας ξέρει την κατηγορία κι αυτό μας βοηθάει πολύ. Αυτό μου αρέσει. Κάνει καλή δουλειά. Είμαστε όμως ακόμη στην αρχή».

«Έμεινα γιατί είμαι σε μεγάλη ομάδα…»!

Το καλοκαίρι υπήρξε ένα μικρό… σίριαλ σχετικά με το αν θα παραμείνει ή όχι στην ομάδα. Ο Ούγκο Σόουζα εξήγησε τους λόγους που τον οδήγησαν στο να συνεχίσει στον Άρη.

«Είχα προτάσεις από αρκετές ομάδες, αλλά είμαι ευτυχισμένος εδώ. Όλοι θα πρέπει να ξέρουν ότι αποφάσισα να παίξω έναν ακόμη χρόνο στη Football League, γιατί εδώ αισθάνομαι σαν το σπίτι μου. Όλοι με σέβονται. Ο σύλλογος και οι οπαδοί μου δείχνουν σε πόσο μεγάλη ομάδα αγωνίζομαι. Απλά περνάει μία δύσκολη στιγμή. Όλα θα αλλάξουν όμως όταν ανέβουμε. Έχουμε όλα τα στοιχεία μέχρι και να παίξουμε σε ευρωπαϊκή διοργάνωση μέσα στα επόμενα δύο χρόνια. Έμεινα στον Άρη γιατί είναι μεγάλη ομάδα και για τον κόσμο».

Ο Πορτογάλος αμυντικός σχολίασε και το πρόσφατο παιχνίδι με τον Πανιώνιο:«Κάναμε καλή προσπάθεια. Για μεγάλο διάστημα παίξαμε αρκετά καλά και παλέψαμε για το αποτέλεσμα. Τρέξαμε πολύ, όμως δυστυχώς στο τέλος σταθήκαμε άτυχοι και χάσαμε».

Keywords
Τυχαία Θέματα