Χριστίνα Σούζη: Κόβει την ανάσα βίντεο ντοκουμέντο με το αναποδογυρισμένο αυτοκίνητο να σέρνεται στην άσφαλτο

Ο εφιάλτης που έζησε στην άσφαλτο η Χριστίνα Σούζη καταγράφηκε από κάμερα ασφαλείας στη λεωφόρο Κηφισίας - Το βίντεο ντοκουμέντο με το αναποδογυρισμένο αυτοκίνητο της γνωστής μετεωρολόγου κόβει την ανάσα

Τα πλάνα από το βίντεο δείχνουν τις δραματικές στιγμές που έζησε χθες το απόγευμα η Χριστίνα Σούζη με το τροχαίο ατύχημα που είχε στη λεωφόρο Κηφισίας, όταν το αυτοκίνητό της ανατράπηκε και σύρθηκε με τον «ουρανό» για 20 με 30 μέτρα στην άσφαλτο, πριν τελικά σταματήσει στο φανάρι της διασταύρωσης και η ίδια απεγκλωβιστεί από το

όχημα με τραύματα στο πρόσωπο.

Το αυτοκίνητο της Χριστίνας Σούζη κινούνταν στη μεσαία λωρίδα και μπροστά στη δεξιά ένα μαύρο τζιπ με χαμηλότερη ταχύτητα. Στην αρχή του βίντεο, φαίνεται πως τα δύο οχήματα είχαν επαφή και αυτό που βρίσκεται η γνωστή μετεωρολόγος ανατρέπεται και σέρνεται στο δρόμο. Το μαύρο τζιπ φρενάρει και στα καρέ που βγήκαν στη δημοσιότητα φαίνεται από άλλη γωνία το αυτοκίνητο της Χριστίνας Σούζη να χτυπάει στα προστατευτικά και να ακινητοποιείται μπροστά από το φανάρι που υπάρχει στο σημείο.

Η μετεωρολόγος του ΣΚΑΪ απεγκλωβίζεται αιμόφυρτη και μεταφέρεται σε νοσοκομείο. Ευτυχώς η ζωή της δεν διατρέχει κίνδυνο, με την ίδια να προσπαθεί όπως μας λέει να αφήσει πίσω το ισχυρό σοκ που υπέστη. «Στο νοσοκομείο είμαι ακόμα, αρκετά καλύτερα. Έχω κάνει τις εξετάσεις, δεν έχει τίποτα, μόνο το πρόσωπό μου έχει. Σίγουρα πάντως θα είμαι εδώ γιατί πρέπει να συνεχίσω την ενδοφλέβια αντιβίωση. Δοξάζω τον Θεό, τίποτα άλλο. Άγιο είχα», είπε η Χριστίνα Σούζη.

«Πίστευα ότι βγήκα μόνη μου, απλά κάποιος μου έδωσε το χέρι του να βγω πιο εύκολα. Μου έδωσε το χέρι του για να βγω αυτό θυμάμαι, το θυμάμαι πολύ καλά», είπε η μετεωρολόγος του ΣΚΑΪ. Εκείνα τα πρώτα δευτερόλεπτα, στο μυαλό της τραυματισμένης μετεωρολόγου υπήρχε μία και μόνο σκέψη. «Η αγωνία μου ήταν μη χτύπησε κανένας άλλος άνθρωπος. Αυτό ήταν η αγωνία μου η μεγάλη, ευτυχώς όχι. Απίστευτο, αφού όλοι απορούσαν πως δεν έχω σπάσει κάτι, ούτε κι εγώ ξέρω. Δεν κατάλαβα, ούτε το πώς κατάφερα και βγήκα χωρίς να έχω σπάσει κάτι, ούτε τίποτα», είπε.

Από τη στιγμή που εμφανίζεται στο πλάνο το αυτοκίνητο της Χριστίνας Σούζη μέχρι το σημείο που ακινητοποιείται περνούν μόλις 5 δευτερόλεπτα όπως προκύπτει από το βίντεο ντοκουμέντο του Mega. Ο μηχανολόγος – μηχανικός και πραγματογνώμονας ατυχημάτων που πήγε το πρωί στο σημείο, εξηγεί ότι η ζώνη που φορούσε η Χριστίνα Σούζη, της έσωσε τη ζωή. Οι αναλύσεις των εικόνων που κατέγραψαν κάμερες ασφαλείας συνεχίζονται για να διαπιστωθούν πλήρως τα αίτια του ατυχήματος.

Πώς αναποδογύρισε το όχημα;

Τη δική του εκτίμηση για το πως έγινε το τροχαίο και αναποδογύρισε το όχημα της Χριστίνας Σούζη έδωσε στο Live News ο μηχανολόγος Γιώργος Καραμέρης. Όπως εξήγησε ο ίδιος, ο μηχανισμός για να τουμπάρει ένα αυτοκίνητο είναι ιδιαίτερα περίπλοκος, ιδιαίτερα για το όχημα της γνωστής μετεωρολόγου, το οποίο είναι χαμηλό επιβατικό.

«Στην αρχή του βίντεο φαίνεται, αλλά όχι ξεκάθαρα, ότι το αυτοκίνητο τουμπάρει με το να σηκώσει τη δεξιά του πλευρά. Επίσης, φαίνεται σε μία φωτογραφία ότι η αριστερή πλευρά είναι ανέπαφη, το οποίο σημαίνει πως ότι προκάλεσε την εκτροπή του αυτοκινήτου θα ήρθε από μπροστά δεξιά», εξήγησε μετά την εξέταση των βίντεο ντοκουμέντων του τροχαίου.

#ΧΡΙΣΤΙΝΑ_ΣΟΥΖΗ #ΑΤΥΧΗΜΑ #ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ #ΒΙΝΤΕΟ_ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ #ΛΕΩΦΟΡΟΣ_ΚΗΦΙΣΙΑΣ #ΜΕΤΕΩΡΟΛΟΓΟΣ #ΤΡΟΧΑΙΟ_ΑΤΥΧΗΜΑ #ΑΣΦΑΛΤΟΣ
Keywords
Τυχαία Θέματα