Χαμός στον «αέρα» με Καινούργιου και Μπιμπίλα, «γίνεται ρεζίλι η εκπομπή», «αυτό μας νοιάζει τώρα;»

«Χαμός» έγινε στον αέρα της εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιου, με τον πρόεδρο του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών, Σπύρο Μπιμπίλα.

Η κάμερα της εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιου, «Super Katerina», βρήκε τον Σπύρο Μπιμπίλα έξω από το σπίτι του, ώστε να συζητηθεί η επικείμενη - τότε - απόφαση στη δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη.

Ένταση, δημιουργήθηκε τότε στον αέρα της εκπομπής, μιας και, όπως υποστήριξε ο ηθοποιός, ήταν διάφωνος με αυτή τη σύνδεση.

«Θέλω να διευκρινίσω ότι δεν ήξερα ότι θα γίνει αυτή η ζωντανή σύνδεση

έξω από το σπίτι μου, γιατί έχω πει όχι σε όλα τα κανάλια. Επομένως το να είστε έξω από το σπίτι μου δεν είναι με την δική μου έγκριση. Με πετύχατε εσείς, για να μην συμβεί παρανόηση με τα άλλα κανάλια», είπε αρχικά ο Σπύρος Μπιμπίλας

Καινούργιου: Ρε συ Σπύρο μου τι κάνουμε τώρα; Θα μπορούσες να μην βγεις.

Μπιμπίλας: Σας παρακαλώ, πρέπει να το πω! Μα θα παρεξηγηθώ με τους άλλους. Σας παρακαλώ...

Καινούργιου: Αυτό μας νοιάζει τώρα;

Μπιμπίλας: Ναι, εμένα με νοιάζει! Το πρώτο που με νοιάζει είναι να μην παρεξηγούμε! Γιατί με την Σταματίνα Τσιμτσιλή είχα συνεννοηθεί μαζί της μια βδομάδα πριν και για αυτό βγήκα σήμερα.

Καινούργιου: Και μαζί μας, με ενημερώνουν οι συνεργάτες μου. Με τον Γιάννη Πουλόπουλο και την Έλενα Πολυκάρπου. Δυο λεπτά τώρα, παιδιά, γιατί η εκπομπή γίνεται ρεζίλι.

Μετά το παραπάνω σκηνικό, ο Σπύρος Μπιμπίλας αποχώρησε κακήν κακώς από τη σύνδεση, για να επιστρέψει λίγο μετά, ζητώντας συγγνώμη για όσα ακούστηκαν στον «αέρα».

#ΣΠΥΡΟΣ_ΜΠΙΜΠΙΛΑΣ #ΚΑΤΕΡΙΝΑ_ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΥ #ΔΙΚΗ_ΦΙΛΙΠΠΙΔΗ #ΗΘΟΠΟΙΟΣ
Keywords
Τυχαία Θέματα
Χαμός, Καινούργιου, Μπιμπίλα,chamos, kainourgiou, bibila