Το Netflix κυκλοφόρησε νέο trailer για το Berlin, την πρίκουελ σειρά του La Casa de Papel

Δύο χρόνια μετά το τέλος της πολυαγαπημένης σειράς, ετοιμαζόμαστε να επιστρέψουμε το Δεκέμβριο στο κόσμο της Τέλειας Ληστείας, μαζί με το χαρακτήρα που έκλεψε όσο κανείς άλλος την καρδιά του τηλεοπτικού κοινού.

Όπως είχε ανακοινώσει το Netflix το περασμένο Νοέμβριο, η spinoff σειρά με πρωταγωνιστή τον χαρακτήρα του Berlin θα κυκλοφορούσε μέσα στο 2023, και πλέον γνωρίζουμε πότε περίπου μπορούμε να τη δούμε στην συνδρομητική πλατφόρμα μετά

από το νέο teaser trailer που μόλις κυκλοφόρησε.

Το trailer περιστρέφεται γύρω από τον Berlin, ο οποίος δείχνει να προετοιμάζει τη νέα του ληστεία γύρω από μια μακέτα που έχει γίνει χαρακτηριστική εικονογραφία της σειράς, και η οποία φαίνεται να απεικονίζει τον οίκο δημοπρασιών Chez Vienot στο Παρίσι.

Μαζί με το trailer, ο επίσημο λογαριασμός του La Casa de Papel στο Twitter δημοσίευσε και επιπρόσθετες φωτογραφίες από τη σειρά, οι οποίες δείχνουν τους νέους χαρακτήρες που θα συναντήσουμε στη ληστεία.

Γνωρίζοντας φυσικά τη μοίρα του χαρακτήρα στη Τέλεια Ληστεία, η σειρά θα είναι ένα πρίκουελ, όπου θα δούμε τον Berlin σε ρόλο πρωταγωνιστή να οργανώνει ληστείες που δεν έχουμε ξαναδεί με ένα νέο ensemble χαρακτήρων. Όπως είχαν δηλώσει και οι δημιουργοί της σειράς Álex Pina και Esther Martínez Lobato:

“Ο χαρακτήρας του Berlin έχει την πιο αστραφτερή προσωπικότητα για να τον βάλουμε σε ένα άλλο σύμπαν. Λατρεύουμε την ιδέα το να εισάγουμε μια νέα ομάδα γύρω από τον Berlin σε μία τελείως διαφορετική συναισθηματική κατάσταση”.

Δεδομένου ότι το La Casa de Papel έγινε η πιο δημοφιλής μη-αγγλόφωνη σειρά στην ιστορία του Netflix κατά τη διάρκεια της προβολής του, ανυπομονούμε να δούμε τι άλλες συγκινήσεις μπορούν να μας προσφέρουν οι παραγωγοί με αυτή τη νέα ληστεία. Μέσα στους επόμενους μήνες περιμένουμε να μάθουμε περισσότερα για την πλοκή, καθώς και την ακριβής ημερομηνία κυκλοφορίας της σειράς μέσα στο Δεκέμβριο του 2023.

{https://twitter.com/lacasadepapel/status/1622958487167795202?s=20&t=u1ViutOHURtgtb-M1S9PbQ}

{https://youtu.be/2RS2ZkgRn74}

#CASA_DE_PAPEL #TRAILER #NETFLIX
Keywords
Τυχαία Θέματα
Netflix, Berlin,La Casa, Papel