Μπακογιάννης: Δεν κρύβεται ο Κουφοντίνας - Ετοιμάζει νέα γενιά τρομοκρατών

Σοκαρισμένος δήλωσε ο Κώστας Μπακογιάννης από την άδεια στον αρχιπιστολέρο της «17 Νοέμβρη», Δημήτρη Κουφοντίνα.

Ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας, μιλώντας στον Σκάι, τόνισε: «Δεν κρύβεται ο Κουφοντίνας. Κάνει ό,τι μπορεί να προσδώσει στις εγκληματικές αυτές ενέργειες ηρωισμούς, να στρατολογήσει μία νέα γενιά τρομοκρατών…».

Και συνέχισε: «Δεν μπορούσα να φανταστώ ότι θα συνέβαινε κάτι τέτοιο. Ότι θα έβγαινε ο Κουφοντίνας και θα

ήταν ελύθερος να πίνει το καφεδάκι του, τη στιγμή που έχεi δολοφονήσει τόσους ανθρώπους. Είναι ο πιο επικίνδυνος κατά συρροή δολοφόνος που έχουμε δει στην Ελλάδα. Είναι ένας άνθρωπος που δεν έχει επιδείξει ίχνος μεταμέλειας…Και τώρα λέμε ότι αυτός ο άνθρωπος αυτός δεν είναι πια επικίνδυνος, ότι μπορεί να βγει και να απολαύσει τη ζωή και την ελευθερία που έχει στερήσει από άλλους ανθρώπους;».

«Κι εγώ και η Αλεξία (αδερφή του) φοβόμαστε ότι θα ξαναπάμε σε κηδεία θύματος τρομοκρατικής ενέργειας» σημείωσε ο κ. Μπακογιάννης, ο οποίος έχει χάσει τον πατέρα του Παύλο, από την εν ψυχρώ εκτέλεσή του από τον Δ. Κουφοντίνα.

Διερωτήθηκε παράλληλα «γιατί η κυβέρνηση δεν μιλάει ξεκάθαρα» για το θέμα. «Αυτή η κυβέρνηση έχει φωνή και πολλές φορές έχει εκφράσει τη γνώμη της για τις αποφάσεις της Δικαιοσύνης. Τώρα ο Πρωθυπουργός σιωπά;» σημείωσε.

Keywords
Τυχαία Θέματα