Στο μικροσκόπιο της Αστυνομίας ξανά η κατάθεση Παπαδήμου

Η σύλληψη του 29χρονου που φέρεται να είχε ταχυδρομήσει το τρομοδέμα στον Λουκά Παπαδήμο οδηγεί τους αστυνομικούς της Αντιτρομοκρατικής σε νέα εξέταση της κατάθεσης του πρώην πρωθυπουργού προκειμένου να εντοπίσουν πιθανές σχέσεις του δράστη με άλλες τρομοκρατικές οργανώσεις.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το Βήμα, ο κ.

Παπαδήμος είχε αναφέρει στους αστυνομικούς πως είχε ενημερωθεί ότι το όνομά του περιλαμβανόταν σε λίστα ή σε κείμενα που είχαν βρεθεί σε οικία μέλους τρομοκρατικής οργάνωσης, συμπληρώνοντας πως είχε δεχθεί τηλεφωνικές απειλές στην οικία του.

Οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι δημιουργείται ένας νέος εκτελεστικός βραχίονας στο χώρο της τρομοκρατίας και πως οι επιθέσεις -χωρίς ανάληψη ευθύνης- στον Λουκά Παπαδήμο αλλά και εναντίον αστυνομικών πιθανόν να έχουν και συνέχεια.

Μάλιστα, οι Αρχές επιχειρούν μέσα από την κατάθεση του πρώην πρωθυπουργού να εντοπίσουν στοιχεία που θα τους αποκαλύψουν τον τρόπο δράσης των τρομοκρατικών ομάδων που δρουν στη χώρα μας, αλλά και πιθανές αλλαγές στο σχεδιασμό των τρομοδεμάτων, καθώς αξίζει να σημειωθεί πως ο φάκελος είχε ελεγχθεί στη Βουλή χωρίς να εντοπιστεί ο εκρηκτικός μηχανισμός.

Keywords
Τυχαία Θέματα