Ξεκίνησε η κόντρα ΑΕΚ και Ολυμπιακού με "καρφιά" εκατέρωθεν


Από χθες (14/1) το βράδυ, όταν ο Στυλιαράς δεν έδωσε καθαρό πέναλτι στον ΠΑΣ Γιάννινα σε βάρος της ΑΕΚ, ξεκίνησε μια μιντιακή κόντρα του Ολυμπιακού με την Ένωση, η οποία συνεχίζεται σήμερα (15/1) μετά την κλήρωση του Κυπέλλου (προφανώς δεν έχει λήξει ακόμη…) που έφερε τις δυο ομάδες αντιμέτωπες στα προημιτελικά του Κυπέλλου!

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή…

Η ΠΡΩΤΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ

Ο Ολυμπιακός βρήκε αφορμή να αρχίσει την «κλάψα» από τη διαιτησία στο ματς της ΑΕΚ με τον ΠΑΣ Γιάννινα, μέχρι τον Βασιλειάδη και την κυβέρνηση! Σε «non paper» που μοιράστηκε χθες (14/1) το βράδυ αναφέρονταν τα εξής:

«Το όργιο του Στυλιαρά στο ΟΑΚΑ και ο μη καταλογισμός καθαρού πέναλτι κατά της ΑΕΚ δείχνουν για μία ακόμα Κυριακή τις πρακτικές της ‘εξυγίανσης’ που αλλοιώνει αποτελέσματα και τη βαθμολογία του πρωταθλήματος. Καταγγείλαμε τον συνένοχο πλέον του συστήματος Περέιρα και τους Τριτσώνη, Κουκουλάκη και Δέδε. Δεν αλλάζει τίποτα. Το καταγγέλουμε από την πρώτη θέση και σαν φαβορί για το πρωτάθλημα και δεν καταγγέλουμε για να φτιάξουμε άλλοθι όπως άλλοι παλαιότερα. Οι προκλήσεις συνεχίζονται.

Που χάθηκε σήμερα ο Υφυπουργός Αθλητισμού που δίνει συνεντεύξεις περί ανέμων και υδάτων την ώρα που ο υπόκοσμος αλλοιώνει αποτελέσματα και τελειώνει το ποδόσφαιρο; Ο προκάτοχός του όριζε μέχρι και βοηθούς σε τελικούς. Δηλαδή τι θέλουν; Να πάμε στη FIFA, να πάμε στα ευρωπαϊκά δικαστήρια και να εξοργιστεί μέχρι και ο τελευταίος ήρεμος φίλαθλος; Αναμένουμε τις απαντήσεις από τον αρμόδιο Υπουργό και την ΕΠΟ».

ΟΙ «ΣΠΟΝΤΕΣ» ΤΟΥ ΑΓΡΑΦΙΩΤΗ

Η κόντρα συνεχίστηκε σήμερα (15/1) μετά την κλήρωση του Κυπέλλου, που έβγαλε στα προημιτελικά το ζευγάρι Ολυμπιακός-ΑΕΚ. Ο εκπρόσωπος του Ολυμπιακού, Δημήτρης Αγραφιώτης δήλωσε: «Ο δρόμος του Κυπέλλου να μην είναι στρωμένος με… Στυλιάρες».

ΑΕΚ: «ΣΕ ΒΛΑΚΕΣ ΚΑΙ ΑΝΕΠΑΓΓΕΛΤΟΥΣ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑΜΕ»

Η ΑΕΚ σχολίασε καυστικά τη δήλωση του αντιπροέδρου του Ολυμπιακού (Δημήτρη Αγραφιώτη) για «Στυλιάρες» σημειώνοντας: «Σε βλάκες και ανεπάγγελτους που έχουν περάσει όλη τους τη ζωή μέσα σε πολιτικά γραφεία δεν υπάρχει ο παραμικρός λόγος να απαντήσουμε».

ΔΗΜΑΤΟΣ: «ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΜΕ ΣΑΧΛΑΜΑΡΕΣ»

Ο διευθυντής επικοινωνίας της ΑΕΚ, Ανδρέας Δημάτος με ανάρτησή του στο facebook αναφέρθηκε στο «καυτό» πρόγραμμα της Ένωσης και τόνισε πως η ομάδα δεν θα πρέπει να επηρεάζεται από άλλα θέματα.

Χαρακτηριστικά σημείωσε: «Οι 38 μέρες με 10 αγώνες, που θα κρίνουν τα πάντα σε τρεις διοργανώσεις. Στηρίζουμε την ομάδα μας, δεν ασχολούμαστε με σαχλαμάρες και πάμε γερά», έγραψε ο Ανδρέας Δημάτος στο facebook.

ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΡΑΠΑΠΑΣ ΣΤΗΝ ΑΕΚ

Ο Υπεύθυνος Επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστας Καραπαπάς, σήκωσε το «γάντι» κι απάντησε στην τοποθέτηση της ΑΕΚ για «βλάκες και ανεπάγγελτους». Τοποθετήθηκε μέσω facebook και σημείωσε:

«Πολύ ταραχή στον υπόνομο… Χίλες φορές να περνάς τη ζωή σου σε πολιτικά γραφεία (αν και ο Αγραφιώτης πέρασε μόνο τρια χρόνια δουλεύοντας στο Υπουργείο), παρά με τον υπόκοσμο.

Χίλιες φορές να είσαι ανεπάγγελτος (αν και ο Αγραφιώτης δεν υπήρξε ποτέ ανεπάγγελτος) παρά να μπλέκεις με τα λαθρεμπόρια και τον Κορυδαλλό! (επεξήγηση για πραγματικούς βλάκες: Όχι την περιοχή…)».

Λογικά αναμένεται να υπάρξει και συνέχεια στην κόντρα των δηλώσεων της ΑΕΚ και του Ολυμπιακού…

Keywords
Τυχαία Θέματα