Γιατί πουλάει το σύστημα ProPILOT Assist της Nissan;


Πρόκειται για ένα νέο σύστημα που προάγει με τον πιο σύγχρονο τρόπο την αυτόνομη οδήγηση. "Το ProPILOT είναι ένα ακόμα παράδειγμα για το πώς προσφέρει σήμερα η Nissan συναρπαστικές τεχνολογίες μέσω του Intelligent Mobility της Nissan, που θα μεταφέρει όλους σε έναν καλύτερο κόσμο", ανέφερε στέλεχος της ιαπωνικής φίρμας.

Τι μπορεί να κάνει ένα Nissan με τη συγκεκριμένη τεχνολογία; Μπορεί να επιτρέπει στα οχήματα

να λειτουργούν αυτόνομα κατά τη διάρκεια της οδήγησης σε μια λωρίδα στον αυτοκινητόδρομο, βοηθώντας έτσι στην ασφαλέστερη οδήγηση και διευκολύνοντας το έργο του οδηγού σε συνθήκες βεβαρημένης κυκλοφορίας, ή σε ταξίδια μεγάλων αποστάσεων.

Χρησιμοποιώντας μια προηγμένη τεχνολογία επεξεργασίας εικόνας, το ProPILOT κατανοεί τις οδικές και κυκλοφοριακές καταστάσεις και εκτελεί με ακρίβεια κινήσεις στο σύστημα διεύθυνσης, επιτρέποντας στο όχημα να κινείται με φυσικό τρόπο, προσφέροντας την αίσθηση μιας απόλυτα φυσιολογικής οδήγησης.

Το ProPILOT είναι εξαιρετικά φιλικό προς το χρήστη, με διαισθητικό μενού λειτουργιών και με διακόπτη στο τιμόνι για εύκολη ενεργοποίηση και απενεργοποίηση.

Το ProPILOT Assist εντάχθηκε Θα είναι διαθέσιμο στο νέο Nissan LEAF και Qashqai που θα διατεθούν στην Ευρώπη.

Keywords
Τυχαία Θέματα