Το tweet του Κριστιάνο για το Μάντσεστερ - Τα μηνύματα ομάδων και αθλητών (pics)


Μέσω Twitter, άνθρωποι και παράγοντες του ποδοσφαίρου εκφράζουν τη λύπη και τη συμπαράστασή τους στα θύματα και τους πληγέντες. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έζησε για χρόνια στο Μάντσεστερ και δεν θα μπορούσε να μην εκφράσει τη συμπαράστασή του. Ιδιαίτερα συγκινητική είναι η ανάρτηση του Φιλ Νέβιλ.

«Προς μεγάλη μας λύπη μάθαμε για όσα φρικτά συνέβησαν στη Manchester Arena. Η καρδιά μας είναι μαζί με τα θύματα και τις υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης της πόλης», ανέφερε

η Μάντσεστερ Σίτι μέσω του επίσημου λογαριασμού της.

Ο αρχηγός των «πολιτών», Βινσέντ Κομπανι, έγραψε: «Τα συλλυπητήριά μου στις οικογένειες των θυμάτων. Είναι μια ημέρα στεναχώριας για την σπουδαία πόλη του Μάντσεστερ».

Ο Γκάρι Λίνεκερ αρκέστηκε να αναφέρει: «Απαίσια νέα για την υπέροχη πόλη του Μάντσεστερ. Η σκέψη μου είναι μαζί με όσους επλήγησαν», ενώ ο Ρίο Φέρντιναντ εξέφρασε την ευχή του να είναι όλοι όσοι βρέθηκαν στη συναυλία ασφαλείς. Τη συμπαράστασή του εξέφρασε και ο Άγιαξ.

Δείτε μερικά απ' τα tweets:

pic.twitter.com/DIfZJJb5Jf

Cristiano Ronaldo (@Cristiano) 23 Μαΐου 2017


It's with great sadness we hear of the terrible events at the Arena. Our hearts go out to all affected and to our city's emergency services.

— Manchester City (@ManCity) 23 Μαΐου 2017

I would like to express my deepest condolences to the families of the victims. It's a sad day for the great city of Manchester. #Unity

— Vincent Kompany (@VincentKompany) 22 Μαΐου 2017

Truly awful news from the great city of Manchester. Thoughts are with all those affected.

— Gary Lineker (@GaryLineker) 22 Μαΐου 2017

Just heard the news what's happening in Manchester.. hope everyone safe & sound!

Keywords
Τυχαία Θέματα