Στο κόλπο και η Χίμκι για Σίνγκλετον!

13:21 6/7/2017 - Πηγή: Pagenews

Ο Παναθηναϊκός Superfoods έχει ξεκινήσει εδώ και αρκετές μέρες τον μεταγραφικό του σχεδιασμό για τη νέα σεζόν και έχει κλείσει αρκετές από τις πιο σημαντικές υποθέσεις στη στελέχωση του ρόστερ του, ωστόσο η «πράσινη» προσοχή έχει επικεντρωθεί στον Κρις Σίνγκλετον.

Ο Αμερικανός φόργουορντ αποτελεί το... μήλον της έριδος για τα κορυφαία ευρωπαϊκά κλαμπ, που έχουν στοχεύσει στην περίπτωσή του ώστε να ενισχυθούν

ενόψει της νέας, ιδιαίτερα απαιτητικής σεζόν.

Εδώ και αρκετές μέρες είναι γνωστό το ενδιαφέρον της Αρμάνι Μιλάνο αλλά και -κυρίως- της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, η οποία έχει καταθέσει ήδη δύο προτάσεις για τον έμπειρο φόργουορντ, ύψους 500.000 και 800.00 ευρώ.

Η απάντηση του Παναθηναϊκού Superfoods ήταν αρνητική και στις δύο περιπτώσεις, με την «πράσινη» πλευρά να τονίζει πριν λίγες ώρες στους εκπροσώπους του παίκτη πως η πώλησή του δεν είναι διαπραγματεύσιμη για οποιαδήποτε ευρωπαϊκή ομάδα.

Ωστόσο, τα δεδομένα μπορεί να αλλάξουν μέσα στις επόμενες μέρες. Σύμφωνα με πληροφορίες, πολύ γερά στο κόλπο της απόκτησης του Κρις Σίνγκλετον έχει μπει η Χίμκι. Ο ρωσικός σύλλογος επιστρέφει τη νέα σεζόν στην Euroleague και ψάχνει μία μεγάλη μεταγραφική «βόμβα», που θα της ανεβάσει τις μετοχές στο μπασκετικό μεταγραφικό χρηματιστήριο και θα την ενισχύσει ιδιαίτερα σε αγωνιστικό επίπεδο.

Φυσικά, η Χίμκι δεν μπορεί να θεωρηθεί... αμελητέα ποσότητα. Κάθε άλλο μάλιστα. Ο ρωσικός σύλλογος έχει ένα από τα πιο γερά «πορτοφόλια» της Ευρώπης, με το μπάτζετ της περιόδου που ολοκληρώθηκε να φτάσει στα 23 εκατομμύρια ευρώ. Μάλιστα, η φετινή σεζόν (που θα συνδυαστεί με την επιστροφή της ομάδας στην κορυφαία ευρωπαϊκή διοργάνωση) αναμένεται να φέρει το μπάτζετ κοντά στα 30 εκατομμύρια ευρώ.

Η Χίμκι έχει μεγάλη οικονομική ευχέρεια και είναι ικανή να κάνει υπερβάσεις το φετινό καλοκαίρι, με τους ανθρώπους της ομάδας να θέλουν μία από αυτές να είναι και ο Κρις Σίνγκλετον. Για να συμβεί βέβαια αυτό, ποντάρουν πολλά και στην παρουσία του Γιώργου Μπαρτζώκα στην τεχνική ηγεσία του συλλόγου.

Ο Αμερικανός φόργουορντ πραγματοποίησε μία εξαιρετική σεζόν πρόπερσι κάτω από τις οδηγίες του Έλληνα τεχνικού στη Λοκομοτίβ Κουμπάν ( 8,4 πόντοι, 4,5 ριμπάουντ, 1,2 κλεψίματα, 1 ασίστ μ.ο) και μέσω των εμφανίσεων του στον σύλλογο του Κρασνοντάρ εκτόξευσε τις μετοχές του στην Ευρώπη και ανέβηκε level, τόσο αγωνιστικά όσο και από άποψη αξίας.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας είναι το... πανίσχυρο όπλο της Χίμκι στην πρόθεσή της να αποκτήσει τον Σίνγκλετον, καθώς η άποψή του Έλληνα τεχνικού για τον έμπειρο φόργουορντ είναι η καλύτερη. Άλλωστε, δεν είναι τυχαίο πως στο... κατόπι του Σίνγκλετον βρίσκονται οι κορυφαίες ευρωπαϊκές ομάδες, καθώς η ποιότητά του, η κλάση του και ο συνδυασμός της αθλητικότητας με το υψηλό μπασκετικό iq δεν περνούν απαρατήρητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα