Ληστεία σε τράπεζα με λεία 100.000 ευρώ!

11:47 6/7/2017 - Πηγή: Pagenews

Ένοπλη ληστεία σημειώθηκε την Παρασκευή 30 Ιουνίου στις 10.00 το πρωί στο κατάστημα της Εθνικής Τράπεζας στον Τυρό Αρκαδίας.

Όπως έγινε γνωστό δύο κακοποιοί εισέβαλαν στην τράπεζα φορώντας αποκριάτικες μάσκες και υπό την απειλή όπλων κατάφεραν να αποσπάσουν 100.000 ευρώ. Στη συνέχεια οι κακοποιοί και πριν προλάβει να καταφθάσει η αστυνομία

έφυγαν από την τράπεζα πεζοί και αφού διέσχισαν την παραλιακή οδό του Τυρού, με τα χρήματα και τα όπλα στο χέρι, επιβιβάστηκαν σε αυτοκίνητο και διέφυγαν.

Αυτό δεν είναι όμως το μόνο ευτράπελο της ιστορίας, καθώς σύμφωνα με μαρτυρίες που αποκάλυψε ο Ant1, ο διευθυντής του υποκαταστήματος, κατόρθωσε να πατήσει το κουμπί του συναγερμού, αν και η αστυνομία δεν κατόρθωσε να φτάσει στο σημείο εγκαίρως.

Όπως αποκάλυψε ο κύριος Θοδωρής, καφετζής της περιοχής, που διατηρεί κατάστημα κοντά στην τράπεζα, την περασμένη Παρασκευή, δέχτηκε τηλεφώνημα από το αστυνομικό τμήμα του Λεωνιδίου, το κοντινότερο στον Τυρό, που απέχει όμως περίπου 20 χιλιόμετρα.

Ο αστυνομικός από την άλλη γραμμή του ζήτησε να πεταχτεί ως το υποκατάστημα και να διαπιστώσει εάν όλα ήταν καλά, καθώς είχε λάβει σήμα από τον συναγερμό και ο διευθυντής της τράπεζας δεν απαντούσε.

Όπως εξήγησε ο κύριος Θοδωρής, συμβαίνει συχνά να χτυπάει «λάθος συναγερμός» και συνηθίζεται να εξακριβώνεται κατ' αυτόν τον τρόπο τι συμβαίνει.

Keywords
Τυχαία Θέματα