Σάσα Σταμάτη: Είδα φωτό από την απόπειρα στραγγαλισμού!


Ανατριχίλα προκάλεσε το πρωί της Παρασκευής στο Πρωινό η συνέντευξη που παραχώρησε στην Σάσα Σταμάτη η Πωλίνα Γκιωνάκη. Βέβαια δεν είναι η πρώτη φορά που η ηθοποιός κόρη του αγαπημένου ηθοποιού Γιάννη Γκιωνάκη έχει δηλώσει ότι υπήρξε θύμα κακοποίησης.

H Πωλίνα Γκιωνάκη μίλησε το πρωί της Παρασκευής στο Πρωινό για την απόπειρα στραγγαλισμού και σόκαρε τόσο το πάνελ της εκπομπής όσο και τους θεατές. Βέβαια δεν είναι η πρώτη φορά που η ηθοποιός κόρη του αγαπημένου ηθοποιού Γιάννη Γκιωνάκη έχει δηλώσει ότι υπήρξε θύμα κακοποίησης.

«Έχω κακοποιηθεί... Έφυγα όταν πήγε να με στραγγαλίσει... χάνεις τη ζωή σου... Δραπετεύεις, απευθύνθηκα στο κέντρο κακοποιημένων γυναικών και βρίσκομαι ακόμα κάτω από ψυχολογική στήριξη.... Τώρα με ψάχνει ακόμα... Είναι δημόσιο πρόσωπο, τον γνωρίζει ο κόσμος...»

Η Σάσα Σταμάτη σοκαρισμένη είπε: «Παιδιά μου έδειξε φωτογραφίες στο κινητό της, εδώ πέρα ήταν μελανιασμένη... τα πόδια της ήταν χάλια, πήγε στον ιατροδικαστή.... Αυτή η γυναίκα δεν έχει ξεμπλέξει, την κυνηγά ακόμα, της έδωσα το τηλέφωνό μου γιατί βρε παιδιά είμαστε άνθρωποι»!

Keywords
Τυχαία Θέματα