Ψώνισε σαν fashion editor και ξεχώρισε - Τέσσερα μυστικά (pics)


Η δουλειά της fashion editor είναι αρκετά απαιτητική. Πρέπει να ξέρει να αναγνωρίζει τις hot τάσεις, να προσαρμόζεται και να μπορεί να ξεχωρίζει με το μοναδικό της στιλ.

Σε κάθε της εμφάνιση ξέρει να τραβά τα βλέμματα ακόμα και αν το outfit της είναι πιο εκκεντρικό απ’ ότι συνηθίζεται. Το μυστικό της είναι πως κάθε φορά προσαρμόζει τάσεις στα δεδομένα μιας επιτυχημένης εμφάνισης. Τις τάσεις βέβαια τις υιοθετεί βέβαια αφού έχει πάει για ψώνια και

έχει διαβάσει περιοδικά και site τι παίζει με τη μόδα.

Αν θες και εσύ να έχεις στιλ σε κάθε σου βήμα, σου έχουμε τα μυστικά των fashion editors για εμφανίσεις με άποψη.

Ξεχωρίζουν τα καλά κομμάτια στα Zara

Τα περισσότερα κορίτσια που ζουν στον κόσμο της μόδας έχουν εθισμό με τα Zara. Το να πας, όμως, σε ένα κατάστημα θα σε κάνει να φύγεις από αυτό με ρούχα που σίγουρα έχουν και άλλες. Αυτό δεν είναι κακό, ωστόσο, ως κορίτσι που ξέρει, θέλεις το κάτι παραπάνω. Στο e-shop του καταστήματος υπάρχουν πολλές φορές κομμάτια που δεν διατίθενται στα καταστήματα.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ZARA Official (@zara) στις Μάι 11, 2017, 12:50πμ PDT

Επενδύουν σε αξεσουάρ και παπούτσια

Με ένα αξεσουάρ και ένα ζευγάρι παπούτσια μπορείς να αλλάξεις ένα ολόκληρο outfit. Τα συγκεκριμένα αποτελούν κλειδιά και αναβαθμίζουν το στιλ σου τόσο απλά.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ALDO shoes (@aldo_shoes) στις Μάι 5, 2017, 1:56μμ PDT

Αγαπούν τα ιδιαίτερα κομμάτια

Περίτεχνα κοσμήματα, μίνιμαλ ρούχα, ιδιαίτερα prints είναι λόγοι να πεις ναι σε ένα κομμάτι και να το βάλεις στην ντουλάπα σου. Οι περισσότερες γυναίκες επιλέγουν συνήθως τα ίδια και τα ίδια, εσύ γιατί να το κάνεις;

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Πριγκιπώ • Prigipo (@prigipo) στις Απρ 28, 2017, 9:55πμ PDT

Κάνουν έξυπνες αγορές

ΟΚ, δεν γίνεται συνέχεια να αγοράζεις πανάκριβα ρούχα ή αξεσουάρ. Ωστόσο, από το να πάρεις 10 τσάντες, δεν είναι καλύτερο να αγοράσεις μια καλή και διαχρονική ενός μεγάλου οίκου.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη CHANEL (@chanelofficial) στις Μάι 3, 2017, 2:32μμ PDT

Keywords
Τυχαία Θέματα