Πρώην στρατιωτικός ο δράστης της επίθεσης στην Times Square (pics &vid)


Παλαίμαχος του Πολεμικού Ναυτικού (στρατολογήθηκε το 2011 και εγκαταστάθηκε στο Τζάκσονβιλ) και στο παρελθόν είχε συλληφθεί τουλάχιστον τέσσερις φορές για αδικήματα όπως οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ και επίθεση με μαχαίρι είναι ο δράστης της επίθεσης που σημειώθηκε στην Times Square το βράδυ της Πέμπτης.

Σύμφωνα με το Reuters, το οποίο έδωσε στη δημοσιότητα στοιχεία για την ταυτότητα του άνδρα που έριξε το αυτοκίνητό του πάνω

σε πεζούς ο δράστης έκανε δύο μήνες φυλακή στη στρατιωτική φυλακή του Τσάρλεστον στη Νότια Καρολίνα, το καλοκαίρι του 2013.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι συνελήφθη για βιαιοπραγία και αντίσταση κατά της αρχής -και τα δύο πλημμελήματα- με την αναφορά σύλληψης από το γραφείο του σερίφη του Τζάκσονβιλ να γράφει ότι απευθυνόμενος σε αστυνομικό ο Ρόχας είπε «η ζωή μου τελείωσε», ενώ ταυτόχρονα απείλησε να σκοτώσει αστυνομικό μόλις αποφυλακιστεί.

Παράλληλα, είχε πει στον αστυνομικό ότι είχε χτυπήσει έναν οδηγό ταξί στον οποίο χρώσταγε χρήματα. Σύμφωνα με την ίδια αναφορά, ο Ρόχας έπινε κατά τη διάρκεια της σύλληψης. Σύμφωνα με τα έγγραφα του δικαστηρίου, οι κατηγορίες μπορεί να απορρίφθηκαν. Ο Ρόχας έφυγε από την υπηρεσία τον Μάιο του 2014.

Keywords
Τυχαία Θέματα