Πρόγραμμα αναδοχής παιδιών από την ActionAid


Την αναδοχή παιδιών που ζουν σε φτωχές περιοχές του κόσμου, προτείνει ως εναλλακτικό χριστουγεννιάτικο δώρο για τις φετινές γιορτές η ΜΚΟ "ActionAid".

Όπως σημειώνεται σε σχετικό δελτίο Τύπου, "με το πρόγραμμα Αναδοχής Παιδιού δείχνετε την αλληλεγγύη σας στηρίζοντας ένα παιδί, την οικογένειά του και ολόκληρη την κοινότητα στην οποία ζει σε μια πολύ φτωχή περιοχή του κόσμου".

Ανάμεσα στους αναδόχους παιδιού είναι και ο Λευτέρης Μέσσιος, ο οποίος μόλις επέστρεψε από ταξίδι αλληλεγγύης στην Ινδία, όπου μαζί

με άλλους αναδόχους είδαν από κοντά το έργο της ActionAid σε μια φτωχή κοινότητα της χώρας.

Όπως περιγράφει ο ίδιος, "μια εβδομάδα αφότου έχω επιστρέψει από το εθελοντικό ταξίδι αλληλεγγύης της ActionAid στην Ινδία και ομολογώ πως ακόμα δεν έχω συνειδητοποιήσει τι είδα, τι έζησα μα και πώς ένιωσα. Και αυτό συμβαίνει μάλλον γιατί όσα ζήσαμε εκεί ήταν όλα με υπερθετικό βαθμό και είναι δύσκολο να τα επεξεργαστώ, πόσο μάλλον να τα περιγράψω".

Το πρόγραμμα αναδοχής παιδιού της ActionAid έχουν στηρίξει από το 1998 περισσότεροι από 200.000 Έλληνες και Κύπριοι. Χάρη στο πρόγραμμα η οργάνωση στηρίζει τις φτωχότερες και πιο περιθωριοποιημένες περιοχές του κόσμου με έργα και αναπτυξιακά προγράμματα που δίνουν λύσεις στα προβλήματα των κατοίκων.

Περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα Αναδοχής Παιδιού δίνονται στο www.actionaid.gr/anadoxi/ ή στα τηλέφωνα 80111900800 για την Ελλάδα και 22100399 για την Κύπρο.

Keywords
Τυχαία Θέματα