Ηράκλειο: Διανομή επισιτιστικής βοήθειας στις 14 και 15 Δεκεμβρίου


Την ερχόμενη Τετάρτη, 14 και την Πέμπτη, 15 Δεκεμβρίου, ο Δήμος Ηρακλείου θα μοιράσει κοτόπουλα, στο πλαίσιο δράσης για την εξάλειψη της φτώχειας και του κοινωνικού αποκλεισμού, που υλοποιείται από το υπουργείο Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Αλληλεγγύης και χρηματοδοτείται από το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας προς τους Απόρους (ΤΕΒΑ).

Οι δικαιούχοι του προγράμματος, όπως έχουν καταχωρηθεί στον Δήμο Ηρακλείου, με βάση τις αιτήσεις τους, θα παραλαμβάνουν την βοήθεια από τα σημεία διανομής, τόσο στην πόλη, όσο και σε κοινοτικά διαμερίσματα.

"Σε περίπτωση που

ο ωφελούμενος δεν δύναται να προσέλθει αυτοπροσώπως στο σημείο διανομής, τα προϊόντα δύναται να παραλαμβάνει τρίτο πρόσωπο, που φέρει εξουσιοδότηση με βεβαίωση γνήσιου υπογραφής ή συμβολαιογραφικό πληρεξούσιο" αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του δήμου.

Παράλληλα, επισημαίνεται ότι οι κατάλογοι των εγκεκριμένων δικαιούχων του προγράμματος, δηλ. αριθμός αίτησης ένταξης στο πρόγραμμα ανά σημείο παραλαβής, έχουν αναρτηθεί στα Κέντρα Κοινοτικής Φροντίδας - Ανοικτής Προστασίας Ηλικιωμένων του Δήμου.

Keywords
Τυχαία Θέματα