Πόσα εισιτήρια θα πάρουν Παναθηναϊκός και Άρης για τον τελικό

17:45 3/2/2017 - Πηγή: Pagenews

Όπως έγινε γνωστό λίγες ώρες νωρίτερα, το σπουδαίο ματς του Κυπέλλου ανάμεσα στον Παναθηναϊκό Superfoods και τον Άρη θα διεξαχθεί στις 18 Φεβρουαρίου στην έδρα των «κίτρινων», αφού οι «πράσινοι» συμφώνησαν να διεξαχθεί εκεί το παιχνίδι. Μάλιστα, όπως ενημερωθήκατε ο τελικός προγραμματίστηκε να γίνει στις 17:00 το απόγευμα του Σαββάτου (18/2).

Συγκεκριμένα, οι πληροφορίες αναφέρουν πως η NOVA, που θα μεταδώσει το ματς, ζήτησε να γίνει ο τελικός το Σάββατο (18/2) και όχι την Κυριακή (19/2), όπως είχε αρχικά οριστεί. Κι αυτό γιατί

την συγκεκριμένη Κυριακή διεξάγεται στο ΟΑΚΑ το ποδοσφαιρικό ΑΕΚ - Ολυμπιακός. Οι άνθρωποι του συνδρομητικού καναλιού δεν ήθελαν να... πέσουν την ίδια μέρα τα δύο μεγάλα γεγονότα και πρότειναν να γίνει ο τελικός το Σάββατο είτε στις 17:00 είτε στις 21:00. Εν τέλει, αποφασίστηκε να γίνει στις 18/2 στις 17:00.

Πάνε για 1.500 εισιτήρια ο καθένας

Από εκεί και πέρα, σύμφωνα με πληροφορίες του SDNA, στο «Nick Galis Hall» θα υπάρχουν 1.500 φίλοι του Άρη και άλλοι τόσοι του Παναθηναϊκού Superfoods. Η τελική σύσκεψη της αστυνομίας για τα μέτρα ασφαλείας, τον ακριβή αριθμό των εισιτηρίων, τις εισόδους από τις οποίες θα μπουν οι οπαδοί των δύο ομάδων και όλα τα αντίστοιχα θέματα θα γίνει την Τρίτη (7/2).

Αυτό που πρέπει να κρατήσουμε προς το παρόν είναι πως το αρχικό πλάνο θέλει 3.000 εισιτήρια να μοιράζονται σε «κίτρινους» και «πράσινους» για τον αγώνα που θα κρίνει τον πρώτο τίτλο της σεζόν. Για την διεξαγωγή της αναμέτρησης στον τελικό έδωσε ήδη τις σχετικές εγγυήσεις και η ελληνική αστυνομία.

Η τελευταία φορά που είχε γίνει τελικός του Κυπέλλου στην έδρα του Άρη ήταν το 1998, με την ομάδα της Θεσσαλονίκης να νικά την ΑΕΚ με σκορ 71-68. Θυμίζουμε πως τότε είχε γίνει Final Four με τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό να γνωρίζουν τον αποκλεισμό στους ημιτελικούς. Στον τελικό υπήρχαν οπαδοί και των δύο ομάδων, όπως θα γίνει και στις 18/2 του 2017, 19 χρόνια μετά.

Πηγή: sdna.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα