Πάριος – Βιτάλη. Μια… συνεργασία κορυφής! (photos)


Της Χριστίνας Διαμαντοπούλου

«Φέτος θα πούμε την άμμο της θάλασσας», είχαν πει πριν από περίπου μία εβδομάδα στην συνέντευξη Τύπου που παραχώρησαν ο Γιάννης Πάριος και η Ελένη Βιτάλη στην Ιερά Οδό. Και το τήρησαν.

Στην λαμπερή πρεμιέρα τους έως τις πρώτες πρωινές ώρες τα τραγούδια που είπαν δεν είχαν τελειωμό. Ερωτικά, νησιώτικα, δημοτικά, αγαπημένα τραγούδια πολλών Ελλήνων συνθετών αλλά και ακόμη περισσότερα δικά τους.

Σε ένα πρόγραμμα «σαν το παλιό καλό κρασί», οι δύο καλλιτέχνες προσπάθησαν να πουν όσα περισσότερα αγαπημένα -δικά τους αλλά και του κόσμου- τραγούδια

μπορούσαν να πουν.

Μάλιστα, ο Γιάννης Πάριος στο δεύτερο πρόγραμμα αποφάσισε να «βγει εκτός προγράμματος» και ερμήνευσε όσα τραγούδια του ζητούσε ο κόσμος κι όσα ο ίδιος ήθελε να πει…

Η Ελένη Βιτάλη έκανε τον κόσμο να ανέβει μέχρι και στα τραπέζια για να χορέψει, με τα τραγούδια και την μοναδική φωνή της.
Ιδιαίτερη στιγμή της βραδιάς, όταν ο «μικρός» γιος του Γιάννη Πάριου ανέβηκε στην πίστα για να κάνει μια μεγάλη αγκαλιά στον πατέρα του, καταφέρνοντας να συγκινήσει τον τραγουδιστή.

Το παρών στην λαμπερή πρεμιέρα έδωσε πλήθος επωνύμων που βρέθηκαν στα πρώτα τραπέζια και διασκέδασαν έως τις πρώτες πρωινές ώρες, όπως οι Τάσος Χαλκιάς με την σύζυγό του, Γιώργος Καπουτζίδης, Αλεξάνδρα Παλαιολόγου, Χριστίνα Αλεξανιάν, Κατερίνα Γερονικολού, Δημήτρης Μακαλιάς, Αντιγόνη Ψυχράμη, Μαρία Ηλιάκη με τον Νεκτάριο Γαλίτη, Γιώργος Σατσίδης, Βλάσης Χολέβας, Σαμάνθα Αποστολοπούλου, Βάσια Παναγοπούλου, Δούκας Χατζηδούκας, Κερασία Κούη, Βένια Καραγιάννη, ο πρώην υπουργός Πέτρος Δούκας κ.ά.

Keywords
Τυχαία Θέματα