Παίρνει σκούπα ο Μίχελ και καθαρίζει τρεις Έλληνες από τον ΠΑΟΚ


Παρότι και οι τρεις τους έχουν τεθεί εκτός ομάδας και προπονούνται μόνοι τους, στον ΠΑΟΚ δεν έχουν την πρόθεση αυτό να συνεχιστεί μέχρι το τέλος της σεζόν και ήδη έχουν ξεκινήσει οι πρώτες επαφές προς… την αντίθετη κατεύθυνση.

Ο λόγος για τους Αλέξανδρο Τζιόλη, Γιάννη Σκόνδρα και Δημήτρη Χατζηισαΐα, οι οποίοι ναι μεν συνεχίζουν να ανήκουν στο ρόστερ του Δικεφάλου του Βορρά και πληρώνονται κανονικά, αλλά είναι κάτι παραπάνω από ξεκάθαρο εδώ και καιρό πως δε βρίσκονται στα πλάνα των Βλάνταν Ίβιτς και Λούμπος

Μίχελ.

Έτσι, ενόψει της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου, έχουν ήδη ξεκινήσει σύμφωνα με πληροφορίες του SportDog οι επαφές με τους δύο πρώτους προκειμένου να λύσουν τα συμβόλαιά τους έναντι αποζημίωσης, από τη στιγμή που αυτά ολοκληρώνονται το προσεχές καλοκαίρι.

Αμφότεροι όμως, ναι μεν θέλουν να βγουν από την «κατάψυξη» και να παίξουν ξανά ποδόσφαιρο, αλλά δεν δείχνουν και τόσο… συγκαταβατική διάθεση να λύσουν τα συμβόλαιά τους εάν δεν βρουν πρώτα τον επόμενο σταθμό της καριέρας τους, θεωρώντας πως δεν έτυχαν της συμπεριφοράς που τους άξιζε τόσο από τον Βλάνταν Ίβιτς όσο και από τον Λούμπος Μίχελ.

Η περίπτωση του Δημήτρη Χατζηισαΐα είναι λίγο διαφορετική από τη στιγμή που ο πρώην στόπερ του Πανιωνίου δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2019. Πρόθεση του ΠΑΟΚ για τον υψηλόσωμο κεντρικό αμυντικό, είναι να δοθεί τον Γενάρη δανεικός σε ομάδα του εξωτερικού, προκειμένου να μην εξακολουθήσει να είναι αδρανής και το καλοκαίρι να επανεξεταστεί η περίπτωσή σου.

Εάν βέβαια ο Θεσσαλονικιός στόπερ έφερνε στην Τούμπα κάποια ικανοποιητική πρόταση, δεν σημαίνει πως ο ΠΑΟΚ δεν θα εξέταζε σοβαρά το ενδεχόμενο να τον παραχωρήσει με μεταγραφή. Όπως φάνηκε πάντως το περασμένο καλοκαίρι, όπου ο Χατζηισαΐας είπε "όχι" στην πρόταση της Στεάουα Βουκουρεστίου, ο ίδιος δείχνει διατεθειμένος να παραμείνει στον ΠΑΟΚ ακόμα και αν δεν υπολογίζεται από τον Ίβιτς και να περιμένει την ευκαιρία του.

Φυσικά, από τους τρεις ο Αλέξανδρος Τζιόλης φαίνεται να είναι τη δεδομένη χρονική στιγμή στην καλύτερη θέση, λόγω του ότι παραμένει στα πλάνα του Σκίμπε όπως φάνηκε και από την κλήση του για το φιλικό με τη Λευκορωσία και το επίσημο παιχνίδι με τη Βοσνία, στην προσπάθεια του Γερμανού να βρει λύσεις στον χώρο των κεντρικών χαφ.


Πηγή:sportdog.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα