Ο Ryan Reynolds μιλά για την 2χρονη κόρη του


Ένας τέλειος χαζομπαμπάς φαίνεται ότι είναι ο 40χρονος Ράιαν Ρέινολντς. Μάλιστα αγαπάει τόσο πολύ την πρωτότοκη κόρη του Τζέιμς, που θα κλείσει τα δύο της χρόνια στις 16 Δεκεμβρίου, που δεν παρέλειψε να μιλήσει γι’ αυτήν κατά τη διάρκεια της απονομής των Βραβείων Κριτικών. Όταν ανακοινώθηκε το όνομά του, ο ηθοποιός φαινόταν τόσο έκπληκτος που όταν σηκώθηκε να το παραλάβει δεν ήξερε τι να πει κι έτσι αποφάσισε να μιλήσει για τον 60χρονο Τομ Χανκς.

«Ειλικρινά δεν το περίμενα αυτό, δεν ετοίμασα τίποτα», είπε ο Ράιαν και πρόσθεσε:

«Έτσι, θα επικεντρωθώ στον Τομ Χανκς. Πραγματικά με έχει επηρεάσει τόσο πολύ στη ζωή μου. Αλλά κι η 2χρονη κόρη μου, η πρώτη ολοκληρωμένη φράση που είπε ήταν: There’s no crying in baseball. Δεν αστειεύομαι».

Ο Ράιαν βραβεύτηκε για τον ρόλο στην ταινία Deadpool. Η μικρή Τζέιμς γεννήθηκε το 2014, και τον Σεπτέμβριο απέκτησε μία μικρή αδελφή το όνομα της οποίας δεν έγινε ακόμα γνωστό.

Ο Ράιαν κατά την παραλαβή του βραβείου του δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει και τους σεναριογράφους της κινηματογραφικής βιομηχανίας «θα ήθελα επίσης να εκμεταλλευτώ την ευκαιρία και να ευχαριστήσω τους σεναριογράφους, όχι μόνο αυτούς που έγραψαν την ταινία, αλλά όλους».

«Είναι ένας εξαιρετικά υποτιμημένος κλάδος του Χόλιγουντ, αλλά είναι οι αρχιτέκτονες, αυτοί που μας κάνουν να φαινόμαστε καλοί και πολλές φορές δουλεύουν κάτω από δύσκολες συνθήκες», είπε και συνέχισε αστειευόμενος :«Είναι μόνοι τους σε ένα δωμάτιο, φορώντας μόνο τα εσώρουχά τους και τα δάκρυά τους μουσκεύουν τις παλιού τύπου γραφομηχανές τους».

Και έκλεισε λέγοντας: «Δέχομαι αυτό το βραβείο για λογαριασμό τους».

Keywords
Τυχαία Θέματα