Λαμία έστω και δύσκολα !


Την εντέκατη της εντός έδρας νίκη, βάζοντας παράλληλα τέλος στο σερί των δύο αγωνιστικών δίχως νίκη, έβαλε η Λαμία η οποία έστω και προσωρινά επέστρεψε στην κορυφή της βαθμολογίας.

Το ματς ξεκίνησε ιδανικά για τους φιλοξενούμενους. Με τη συμπλήρωση είκοσι λεπτών ο Τσουκάνης σέντραρε από τα δεξιά, ο Παπαργυρίου έκανε τραγικό λάθος και έδωσε την ευκαιρία στον Σταματή να βάλει τους Κρητικούς μπροστά στο σκορ. Ωστόσο, δύο λεπτά αργότερα, ο Βασιλείου αντίκρισε την δεύτερη κίτρινη και συνεπώς κόκκινη κάρτα

του διαιτητή αφήνοντας την ομάδα του με δέκα παίκτες.

Αυτή η εξέλιξη φάνηκε να… βολεύει τους γηπεδούχους που ισοφάρισαν άμεσα με πέναλτι του Βασιλόγιαννη, το οποίο είχε κερδίσει ο ίδιος σε χέρι του Τσουκάνη. Και λίγο μετά την έναρξη της επανάληψης, έφτασαν στην ανατροπή. Ο -νεοεισελθόντας στον αγωνιστικό χώρο- Φερφελής με κεφαλιά μετά από σέντρα του Σπυρόπουλου έγραψε το 2-1, με το σκορ να παραμένει μέχρι το φινάλε και τη Λαμία να παίρνει ένα «χρυσό» τρίποντο στην προσπάθειά της να πάρει την άνοδο στην Σούπερ Λίγκα.

ΛΑΜΙΑ (Μπάμπης Τεννές): Πίτκας, Σπυρόπουλος, Παπαργυρίου, Βαλιός (74' Αυγενικού), Χριστοφιλέας, Μπλάζιτς (30' Ρότσα), Όμο, Καραγιάννης, Βασιλόγιαννης, Ματσούκας (46' Φερφελής), Βάντερσον.

ΑΟ ΧΑΝΙΑ (Νίκος Παντέλης): Γεωργίου, Ζέρης, Δαμιανάκης, Ηρακλής, Βασιλείου, Φουρλάνος, Τσουκάνης, Λάσκαρης (70' Κοζάκης), Αποστολόπουλος (79' Γεωργακόπουλος), Βανκεβάι, Σταματής (85' Αφράτης).

Το πρόγραμμα της 23ης αγωνιστικής

Σάββατο 25/03

Λαμία-Χανιά 2-1

(29’ Βασιλόγιαννης πέν., 50’ Φερφελής / 20’ Σταματής)

Κυριακή 26/03

Πανελευσινιακός-Πανθρακικός 0-3 α.α.

Απόλλων Σμύρνης-Αιγινιακός (15:00)

Πανσερραϊκός-Αγροτικός Αστέρας (15:00)

Κισσαμικός-Αναγέννηση Καρδίτσας (15:00)

Αχαρναϊκός-Παναιγιάλειος (15:00)

Καλλονή-Σπάρτη (15:00)

ΟΦΗ-Καλλιθέα (15:00)

Τρίκαλα-Άρης (15:00)

Keywords
Τυχαία Θέματα