Μπλεγμένος σε μεγάλο στοιχηματικό σκάνδαλο ο Κλάιφερτ!


Σοβαροί μπελάδες για τον Πάτρικ Κλάιφερτ, ο οποίος πληρώνει τον εθισμό του στον τζόγο με τον χειρότερο τρόπο.

Ο νυν αθλητικός διευθυντής φέρεται να είναι μπλεγεμένος σε σοβαρό στοιχηματικό σκάνδαλο, αφού φέρεται να έχει λάβει απειλές κατά της ζωής του σε περίπτωση που δεν αποπληρώσει ένα χρέος περίπου ενός εκατομμυρίου ευρώ που προέκυψε από παράνομη στοιχηματική δραστηριότητα την περίοδο 2011-12 όταν ήταν προπονητής στην ομάδα νέων της Τβέντε.

Όπως

αποκαλύπτει η ολλανδική εφημερίδα De Volkskrant, ο Κλάιφερτ οφείλει περίπου ένα εκατομμύρια ευρώ από στοιχήματα που έχασε, παίζοντας αγώνες της πρώτης ομάδας της Τβέντε, όσο ήταν προπονητής στην ομάδα νέων του συλλόγου.

Έκτοτε φέρεται να ξεπλήρωσε μέρος του ποσού, ωστόσο δέχεται απειλές κατά της ζωής του από εγκληματική οργάνωση, που προφανώς έχει αναλάβει την ολική εξόφληση του χρέους.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο του παλαίμαχου διεθνούς άσου, ο Κλάιφερτ είναι ένα θύμα σε αυτή την υπόθεση, στην οποία είχε καταθέσει ως μάρτυρας όταν τον περασμένο Φεβρουάριο πέντε άτομα είχαν συλληφθεί με την κατηγορία του παράνομου στοιχηματισμού, με το όνομα του Κλάιφερτ να βρίσκεται στην τηλεφωνική τους ατζέντα.

πηγή: sdna.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα