Κλείνει το ρόστερ του ο Παναθηναϊκός

18:41 6/8/2017 - Πηγή: Pagenews

Ο Παναθηναϊκός κινείται για την απόκτηση ενός ακόμα παίκτη, ο οποίος θα αγωνίζεται στις θέσεις «2-3», με τον Τσάβι Πασκουάλ να αποφασίζει εντός της εβδομάδας, ούτως ώστε να τελειώσει η μεταγραφική περίοδος των πράσινων ενόψει της νέας σεζόν.

Έπειτα από τις έξι προσθήκες (Ντένμον, Λεκαβίτσιους, Μήτογλου, Όγκαστ, Βουγιούκας και Αντετοκούνμπο), οι πράσινοι τελικά όπως φαίνεται θα κινηθούν για έναν ακόμα παίκτη, με τον Πασκουάλ να αναζητά μία ακόμα λύση

στη γραμμή «πυρός».

Φαίνεται πως στο τριφύλλι δε νοιάζονται αν αυτός θα είναι ξένος ή Έλληνας, με τον Καταλανό τεχνικό να διαμορφώνει το ρόστερ του αναλόγως, εφόσον αποκτηθεί 7ος ξένος, με έναν εξ’ αυτών να μην έχει δικαίωμα συμμετοχής στην Α1.

Ματ Λοτζέσκι και Στράτος Περπέρογλου, βρίσκονται τούτη την ώρα στο προσκήνιο, χωρίς να αποκλείεται και κάποια άλλη κίνηση (πχ Ματ Τζάνινγκ ή κάποιος άλλος), με τον Πασκουάλ να μην έχει πάρει ακόμα την τελική του απόφαση.

Όσον αφορά τον πρώην παίκτη του Ολυμπιακού, στον Παναθηναϊκό θεωρούν πως δε θα υπάρξει πρόβλημα με το ιστορικό του Αμερικανού με Βέλγικο διαβατήριο, που ούτως ή άλλως πριν προχωρήσουν-αν προχωρήσουν-θα περάσουν τον παίκτη από τις κατάλληλες ιατρικές εξετάσεις όπου και θα φανεί αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα ή όχι.

Όσον αφορά τον «Πέρπε», ο Πασκουάλ γνωρίζει καλά τον παίκτη από την Μπαρτσελόνα, τον εκτιμά, ωστόσο θεωρεί πως η ηλικία του σε συνδυασμό με τις απολαβές του, δεν είναι και οι πιο… συμφέρουσες για την ομάδα του, χωρίς να σημαίνει αυτό πως αποκλείεται το deal εφόσον το αποφασίσει ο τεχνικός των πράσινων.

Σε κάθε περίπτωση, το όλο θέμα αναμένεται να ξεκαθαρίσει μέσα στην επόμενη εβδομάδα καθώς ο Πασκουάλ δε θέλει να τραβήξει άλλο η μεταγραφική περίοδος για τον Παναθηναϊκό, θέλει να κλείσει το ρόστερ, προκειμένου να αρχίσει να δουλεύει ενόψει της νέας περιόδου.

Πηγή: panathinaikos24.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα