ΗΠΑ: Γυναίκα υπό την επήρεια αλκοόλ μπήκε σε λάθος σπίτι


Μετά από μια βραδιά γεμάτη αλκοόλ μια γυναίκα στην Πενσιλβάνια των ΗΠΑ κατέληξε σε λάθος σπίτι.

Όπως ανέφεραν οι αρχές του Λόουερ Μπάρελ, πόλης η οποία βρίσκεται περίπου 30 χιλιόμετρα νοτιοανατολικά του Πίτσμπουργκ, το βράδυ της Παρασκευής η γυναίκα κατανάλωσε αρκετά αλκοολούχα ποτά, λαμβάνοντας εν συνεχεία την απόφαση να μην οδηγήσει, αλλά να περπατήσει από το μπαρ στο οποίο βρισκόταν προς το σπίτι κάποιου συγγενή της.

Ωστόσο, σύμφωνα με τον επικεφαλής της αστυνομίαςΤιμ

Βάιτζελ, η γυναίκα μάλλον μπερδεύτηκε, φτάνοντας έξω από το σπίτι κάποιου άλλου δημότη της πόλης.

Μετά από μία αποτυχημένη προσπάθεια να μπει στο ξένο σπίτι, σκαρφάλωσε στο παράθυρο ενός άλλου, κοντινού σπιτιού, βρίσκοντας ένα κρεβάτι για να ξαπλώσει.

Η γυναίκα -τα στοιχεία της οποίας δεν έγιναν γνωστά- δεν έγινε άμεσα αντιληπτή από τον ιδιοκτήτη του σπιτιού, ο οποίος αφού ξημέρωσε, διαπίστωσε πως ένα από τα παράθυρα της οικίας του ήταν ανοιχτό.

Αξιωματικοί της αστυνομίας, οι οποίοι έσπευσαν στο σημείο μετά από κλήση του ιδιοκτήτη, εντόπισαν τη γυναίκα να κοιμάται σε ένα κρεβάτι.

Μπορεί η γυναίκα να απέφυγε τις κατηγορίες για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ -ή και κάποιο ατύχημα-, καθώς ορθώς αποφάσισε να μην επιβιβαστεί στο αυτοκίνητό της, ωστόσο πλέον αντιμετωπίζει κατηγορίες για διάρρηξη.

Keywords
Τυχαία Θέματα