Η Όπρα Γούνφρεϊ υποψήφια για πρόεδρος των ΗΠΑ το 2020;

18:39 1/3/2017 - Πηγή: Pagenews

Ανοικτά όλα τα ενδεχόμενα άφησε σε συνέντευξή της η Όπρα Γούνφρεϊ όταν ρωτήθηκε εάν θα έβαζε υποψηφιότητα για τις εκλογές το 2020.

Το θέμα δεν τέθηκε τυχαία, καθώς οι δημοκρατικές δυνάμεις αναζητούν το απόλυτο αντιστάθμισμα για τον Ντόναλντ Τραμπ. Οι πρώτες ημέρες του ρεπουμπλικανού πολιτικού και επιχειρηματία έχουν αποδείξει πως η κατάσταση μπορεί να ξεφύγει ακόμη περισσότερο στο μέλλον, οδηγώντας τον κόσμο σε επικίνδυνους ατραπούς.

Η Όπρα βρισκόταν σε εκπομπή

που παρουσίασε ο Bloomberg. Ρωτήθηκε, λοιπόν, από τον επενδυτή και φιλάνθρωπο Ντέιβιντ Ρουμπινστάιν, αν η ίδια αισθάνεται έτοιμη να εμπλακεί στην πολιτική και αν σκοπεύει να διεκδικήσει την προεδρία των ΗΠΑ. Η διάσημη παρουσιάστρια χαμογέλασε, αναστέναξε και απάντησε: «Δεν εξέτασα ποτέ αυτό το ζήτημα, ούτε ως σκέψη». «Είναι ξεκάθαρο πως δεν απαιτείται κυβερνητική εμπειρία γι' αυτή τη δουλειά», αντέτεινε ο Ρουμπινστάιν, φωτογραφίζοντας την εκλογή του Ντόναλντ Τραμπ.

«Νομίζω πως δεν έχω την εμπειρία, δεν ξέρω αρκετά», επέμεινε η Όπρα Γούνφρεϊ, προσθέτοντας πως «ω Θεέ μου, τώρα αρχίζω και το σκέφτομαι».

Είναι ένα από τα πλέον αγαπητά και αναγνωρίσιμα πρόσωπα παγκοσμίως. Οι εκπομπές της έχουν σπάσει κάθε ρεκόρ θεαματικότητας, ενώ η ίδια έχει κερδίσει πολλά εκατομμύρια δολάρια, φτιάχνοντας, παράλληλα, τη ζωή εκατοντάδων, αν όχι χιλιάδων ανθρώπων που είχαν ανάγκη. Είναι πανέξυπνη, οξυδερκής, ταλαντούχα και τυγχάνει ανταπόκρισης σε όλες τις κοινωνικές τάξεις.

Η Όπρα έχει ταχθεί φανερά υπέρ των Δημοκρατικών υποψηφίων, υποστηρίζοντας τόσο τον Μπαράκ Ομπάμα, όσο και τη Χίλαρι Κλίντον το 2016, παρά την αποτυχία της τελευταίας. Σύμφωνα με αναλυτές και γνώστες των πολιτικών πεπραγμένων στις ΗΠΑ, οι Δημοκρατικοί εξετάζουν πολλά σενάρια, ένα εκ των οποίων είναι και η ενεργοποίηση της διάσημης παρουσιάστριας.

Η ιδέα μπήκε στο μυαλό της. Η ίδια, αν και αιφνιδιάστηκε, τελικά έδειξε να αντιδρά θετικά. Το 2020 είναι τόσο μακριά, όσο κοντά είναι η ανάγκη που θα προκύψει για μία αλλαγή στο πολιτικό σκηνικό των Ηνωμένων Πολιτειών μετά από μία 4ετία με τον Ντόναλντ Τραμπ στην εξουσία. Δεν αποκλείεται, λοιπόν, το επόμενο διάστημα να υπάρξουν εξελίξεις, οι οποίες θα προκαλέσουν σχόλια σε παγκόσμιο επίπεδο. Προς το παρόν, οι Δημοκρατικοί βρίσκονται σε φάση ανακατατάξεων. Όταν τεθεί το θέμα του υποψηφίου ενόψει των επόμενων εκλογών, όλα τα ονόματα θα πέσουν στο τραπέζι. Ενδεχομένως ένα από αυτά, να είναι και η Όπρα Γουίνφρεϊ. Διάσημη, αγαπητή, αφροαμερικάνα, γυναίκα, καθαρή... όλα όσα απαιτούνται για να συγκινήσουν το αμερικανικό κοινό.

Keywords
Τυχαία Θέματα