Ελέγχεται για διαφθορά ο Νετανιάχου

07:31 4/1/2017 - Πηγή: Pagenews

Ισραηλινοί και ξένοι επιχειρηματίες φέρεται ότι προσέφεραν στον Ισραηλινό πρωθυπουργό δώρα αξίας πολλών δεκάδων χιλιάδων δολαρίων, κάτι που θα μπορούσε, εφόσον αποδειχθεί, να οδηγήσει σε απαγγελία σε βάρος του κατηγορίας για «κατάχρηση εμπιστοσύνης», αναφέρουν τα μέσα ενημέρωσης.

Οι ίδιες πλευρές κάνουν λόγο για μία δεύτερη υπόθεση από την οποία μπορεί να προκύψουν πιο σοβαρές κατηγορίες διαφθοράς, χωρίς όμως να δίνουν την παραμικρή λεπτομέρεια γι' αυτή.

Ο ίδιος αρνήθηκε ότι έχει διαπράξει οτιδήποτε μεμπτό μιλώντας την Δευτέρα ενώπιον βουλευτών του Λικούντ στην Κνεσέτ. «Θέλω

να τους πω να περιμένουν πριν γιορτάσουν. Γιατί δεν υπάρχει τίποτα», είπε απευθυνόμενος προς μέσα ενημέρωσης και πολιτικούς του αντιπάλους. «Σας το είπα και το επαναλαμβάνω: δεν θα υπάρξει τίποτε διότι δεν υπάρχει τίποτε», δήλωσε ο Νετανιάχου.

Ο ίδιος ανάρτησε ένα βίντεο από την έναρξη της συνεδρίασης στη σελίδα του στο Facebook. «Ακούμε τις πληροφορίες [που κυκλοφορούν] στα μέσα ενημέρωσης. Βλέπουμε την ατμόσφαιρα και το εορταστικό πνεύμα στα τηλεοπτικά στούντιο και τους διαδρόμους της αντιπολίτευσης. Θέλω να τους πω να περιμένουν για να γιορτάσουν. Μην βιάζεστε», σημείωσε.

Keywords
Τυχαία Θέματα