Superleague: Ο Παναθηναϊκός πήρε το ντέρμπι με την ΑΕΚ, 1-0 με γκολ του Λέτο


Μήνυμα πως θα πουλήσει πολύ ακριβά το... τομάρι του έστειλε ο Παναθηναϊκός, ο οποίος παρά τα πολλά προβλήματα και τις απουσίες κατάφερε να επικρατήσει με 1-0 της ΑΕΚ στη Λεωφόρο χάρη σε πέναλτι του Σεμπάστιαν Λέτο στο 62'.

Μοιρασμένο το παιχνίδι, με τις δύο ομάδες να έχουν σπουδαίες ευκαιρίες να ανοίξουν το σκορ στο πρώτο ημίχρονο (δοκάρι ο Μολέδο, τετ α τετ ο Χριστοδουλόπουλος), χωρίς όμως να τα

καταφέρνουν.

Ο Παναθηναϊκός κέρδισε πέναλτι στο 62', όταν ο Χατζηγιοβάννης ελίχθηκε μέσα στην περιοχή, γύρισε τη μπάλα, η οποία βρήκε στο χέρι του Γκάλο με τον Ζαχαριάδη να δείχνει πέναλτι. Ο Λέτο το εκτέλεσε εύστοχα και χάρισε τη νίκη στον Παναθηναϊκό. Η ΑΕΚ δεν μπόρεσε να απειλήσει, ο Παναθηναϊκός πήγαινε το ματς εκεί που ήθελε, ήταν εξαιρετικός ανασταλτικά και έκλεινε κάθε διάδρομο που προσπαθούσαν οι φιλοξενούμενοι να βρουν. Η ΑΕΚ βρήκε ένα σουτ, έπειτα από στημένη μπάλα με τον Αραούχο, όμως αυτή κόντραρε και κατέληξε κόρνερ στην πιο καλή στιγμή της, στο Β΄μέρος.

Ο Παναθηναϊκός έφτασε τους 5 βαθμούς, με την ΑΕΚ να έχει 6 και τον ΠΑΟΚ πρωτοπόρο με 8. Βαθμολογία που μπορεί να αλλάξει λόγω της τιμωρίας που αναμένεται να επιβληθεί στον Παναθηναϊκό για το ματς με τον ΠΑΟΚ.

Παναθηναϊκός (Ουζουνίδης): Βλαχοδήμος, Μολέντο, Κουτρουμπής, Μαρινάκης, Χουλτ, Κουρμπέλης, Ζέκα, Λουντ (Ρέις 79΄), Χατζηγιοβάνης, Λέτο (Μολίνς 71΄) , Κλωναρίδης (Βλαχοδήμος 65')

ΑΕΚ (Χιμένεθ): Ανέστης, Τσιγκρίνσκι, Βράνιες, Γκάλο, Ντίντακ, Γιόχανσον, Αϊντάρεβιτς (Αλμέιδα 63΄), Γαλανόπουλος (Μπακασέτας 75΄), Μάνταλος, Χριστοδουλόπουλος (Πατίτο 71΄), Αραούχο

Keywords
Τυχαία Θέματα