Samsung Galaxy Note 7: Ολοκληρώθηκε η έρευνα για τα αίτια ανάφλεξης


Σύμφωνα με πληροφορίες η Samsung Electronics φέρεται να έχει ολοκληρώσει τη διαδικασία της έρευνας. Ωστόσο δεν έχει πραγματοποιήσει ακόμα την επίσημη ανακοίνωση που αναμένουν οι καταναλωτές.

Πιθανή αιτία θεωρήθηκε η σχεδίαση του τηλεφώνου, που δεν εξασφάλιζε ικανό κενό χώρο μεταξύ της μπαταρίας και του σώματος της συσκευής προκαλώντας αυξανόμενη πίεση ακόμα και χωρίς την εξωτερική άσκηση τέτοιας δύναμης στο τηλέφωνο. Επίσης, ακουγόταν ότι η έρευνα δεν απέφερε αποτελέσματα καθώς οι μηχανικοί του νοτιοκορεάτικου κολοσσού αδυνατούσαν

να αναπαράγουν το πρόβλημα.

Τα αποτελέσματα της έρευνας της Samsung αναμένεται να ανακοινωθούν στις 23 Ιανουαρίου, μεταδίδει το Reuters, λίγες μόλις ημέρες πριν ανοίξει τις πόρτες του το μεγαλύτερο συνέδριο/έκθεση της βιομηχανίας κινητής τηλεφωνίας στην Βαρκελώνη. Στο Mobile World Congress 2017 αναμένεται να ανακοινωθεί το Samsung Galaxy S8, προηγουμένως όμως η κατασκευάστρια θα πρέπει να έχει δώσει μια πειστική απάντηση στο ερώτημα πώς ο μεγαλύτερος κατασκευαστής smartphone δεν κατάφερε να προλάβει την διάθεση στην παγκόσμια αγορά μιας ηλεκτρονικής συσκευής δυνητικά επικίνδυνης για το χρήστη, ότι η απειλή ανάφλεξης δεν αφορά σε άλλα μοντέλα αλλά και τι θα κάνει για να μην επαναληφθεί.

Keywords
Τυχαία Θέματα