Κουτάβι κατάπιε κουζινομάχαιρο κι επέζησε!


Ένα κουζινομάχαιρο 20 εκ. κατάπιε ένα κουτάβι 3 μηνών στη Γλασκόβη, ωστόσο κατάφερε να επιζήσει!

Ειδικότερα, η 46χρονη Irene Paisley μετέφερε εσπευσμένα τη σκυλίτσα της Macie στο κτηνιατρείο, όταν κάποια στιγμή την άκουσε να κλαίει δυνατά και να πνίγεται.



Η ίδια, πιστεύοντας ότι η Macie έχει καταπιεί κάποιο παιχνίδι της, αποφάσισε να κατευθυνθεί αμέσως στο κτηνιατρείο και να ζητήσει βοήθεια. Εκεί, η κτηνίατρος έπειτα από τις απαραίτητες εξετάσεις, διαπίστωσε με έκπληξη, σε μία ακτινογραφία, ότι

το σκυλάκι είχε μέσα του ένα μαχαίρι 22 εκατοστών!

Η Irene έχοντας πρόσφατα χάσει τον προηγούμενο σκύλο της από καρκίνο, φοβήθηκε για το χειρότερο, καθώς όπως αναφέρει: «Ήμουν τρομοκρατημένη. Η καημένη η Macie πνιγόταν και από τη στιγμή που φτάσαμε στην κτηνίατρο, άρχισε να βγάζει αίμα από τη μύτη της. Δεν έχω ιδέα πού μπορεί να βρήκε το μαχαίρι. Ίσως να το πήρε από το πλυντήριο πιάτων χωρίς κάποιος να την αντιληφθεί. Αν και είναι ακόμη κουτάβι, είναι ήδη μέλος της οικογένειας και τα παιδιά δεν θα το άντεχαν εάν πάθαινε κάτι. Κατά την διάρκεια της νύχτας δεν κοιμήθηκε κανείς μας μέχρι να μάθουμε ότι η Macie θα τα καταφέρει».

Η κτηνίατρος Emily Ronald, μην έχοντας ξαναζήσει κάτι παρόμοιο, επισημαίνει: «Δεν έχω δει ποτέ παρόμοια ακτινογραφία όπως της Macie. Ήταν πολύ τυχερή που έζησε».

Η κτηνίατρος εξήγησε ότι η μικρή σκυλίτσα κατάφερε να επιβιώσει επειδή κατάπιε πρώτα τη λαβή του μαχαιριού! Αν είχε συμβεί το αντίθετο, η λεπίδα θα είχε τρυπήσει όλα της τα όργανα, προκαλώντας της θανατηφόρους τραυματισμούς.

Keywords
Τυχαία Θέματα