O Eric Bledsoe στους Bucks


Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Adrian Wojnarowski του ESPN, οι Bucks συμφώνησαν με τους Suns για την απόκτηση του Eric Bledsoe. Όσο για το τι έδωσαν για να τον αποκτήσουν;

Οι πρώτες πληροφορίες, σύμφωνα με το sport24, κάνουν λόγο για τον Greg Monroe, ένα draft pick πρώτου γύρου και ένα draft pick δεύτερου γύρου! Το pick του πρώτου γύρου θα μπορέσει να καταλήξει στους Suns αν βρεθεί μεταξύ του 11 και του 16 το

2018, μεταξύ του 4 και του 16 το 2019 και του 8 και του 30 το 2020, ενώ θα είναι τελείως απροστάτευτο το 2021. Όσο για το pick του δεύτερου γύρου, αυτό οι Suns θα μπορέσουν να το πάρουν μόνο αν καταλήξει κάπου ανάμεσα στο Νο48 και του Νο60 το 2018.

Πρόκειται αν μη τι άλλο για ένα deal που μοιάζει, καταρχάς, ιδανικό για το Milwaukee, αφού δεν έχασε κανέναν από τους νεαρούς παίκτες του (Middleton, Brogdon, Maker, Parker, Snell, Henson), παρά μόνο τον Monroe, ο οποίος ούτως η άλλως θα ήταν free agent το καλοκαίρι. Θα τους λείψει βέβαια η παρουσία του Monroe στο post, ωστόσο η αλήθεια είναι ότι ο έμπειρος center δεν ταίριαζε στο στυλ των Bucks. Αυτός που ταιριάζει ωστόσο "γάντι" - στα χαρτιά τουλάχιστον - είναι ο Bledsoe, ο οποίος μπορεί να ταιριάξει στο αθλητικό ρόστερ του Milwaukee με τους παίκτες με τα μακριά άκρα.

Όσο για τους Suns; Η συγκεκριμένη ανταλλαγή μάλλον προαναγγέλει κι άλλες κινήσεις. Κι αυτό γιατί πλέον στο ρόστερ της ομάδας υπάρχουν τρεις center (Chandler, Len και Monroe), τρεις power forward (Bender, Chriss, Williams), αλλά μόλις δύο point guard (Mike James και Tyler Ullis). Κοινώς, δεν αποκλείεται αυτή να ήταν απλώς μία από τις αρκετές κινήσεις που θα ακολουθήσουν.

Την φετινή σεζόν ο Bledsoe πρόλαβε να αγωνιστεί σε τρεις αγώνες με την φανέλα των Suns πριν τεθεί εκτός ομάδας λόγω ενός tweet του όπου έλεγε ότι θέλει να φύγει. Μέχρι να συμβεί αυτό είχε 15.7 πόντους, 2.3 ριμπάουντ, 3 ασίστ και 1.7 κλεψίματα μέσο όρο σε 27.7 λεπτά συμμετοχής.

Keywords
Τυχαία Θέματα