O Ανδρουλάκης κάλεσε σε προγραμματική συμφωνία το δημοκρατικό τόξο – πλην ΑΝΕΛ

Ο ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ και υποψήφιος για την ηγεσία της ενιαίας προοδευτικής παράταξης, πραγματοποίησε στο Gazi Hall την κεντρική προεκλογική του ομιλία στην Αθήνα, λίγα 24ωρα πριν ανοίξουν οι κάλπες για την εκλογή ηγέτη στην Κεντροαριστερά.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με την προβολή ενός βίντεο, όπου ευρωβουλευτές, αλλά και νέοι που ζουν στο εξωτερικό μίλησαν για τον Νίκο Ανδρουλάκη και ανέφεραν τους λόγους που τον στηρίζουν.

Η αίθουσα στην οποία έλαβε χώρα
η κεντρική ομιλία τού Νίκου Ανδρουλάκη (ΑΠΕ ΜΠΕ/ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΒΛΑΧΟΣ)

«Η πολιτική είναι μια προσφορά ανιδιοτελής», είπε ο Νίκος Ανδρουλάκης. Επανέφερε το ζήτημα της ύπαρξης δύο κοινοβουλευτικών ομάδων ΔΗ.ΣΥ. και Ποταμιού, διαμηνύοντας ουσιαστικά ότι δεν αναγνωρίζει τη συμφωνία Θεοδωράκη-Γεννηματά. «Την τελική απόφαση θα την πάρουν οι δεκάδες χιλιάδες που θα ψηφίσουν στις εκλογές της Κεντροαριστεράς» είπε ο ευρωβουλευτής.

Για το μετεκλογικό τοπίο και τις συνεργασίες, απηύθυνε κάλεσμα σε όλο το «δημοκρατικό τόξο» πλην ΑΝ.ΕΛ.: «Καλούμε όλες τις δυνάμεις του δημοκρατικού τόξου, πλην του κόμματος του κ. Καμμένου, σε μια συμφωνία γραμμένη σε πέτρα», είπε και τόνισε: «Αν δεν υπάρξει προγραμματική συμφωνία, προτιμάμε την αντιπολίτευση».

Η Εύα Καϊλή δίπλα στον υποψήφιο για την ηγεσία του νέου φορέα της Κεντροαριστεράςπροτού ξεκινήσει η ομιλία (ΑΠΕ ΜΠΕ/ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΒΛΑΧΟΣ)

Ο Ν. Ανδρουλάκης έκανε και προσωπικές αναφορές με πολιτική χροιά: «Εμένα η μάνα μου δεν με γέννησε ούτε υπουργό ούτε πρόεδρο. Είμαι ένας από εσάς», σημείωσε σε μια χαρακτηριστική αποστροφή. Απαντώντας στο κοινό και στα συνθήματα που φώναζαν «Νίκο, μαζί, στη νέα εποχή», ο Νίκος Ανδρουλάκης απάντησε: «Ελπίζω στις 20 Νοέμβρη να μη με αφήσετε μόνο μου».

The post O Ανδρουλάκης κάλεσε σε προγραμματική συμφωνία το δημοκρατικό τόξο – πλην ΑΝΕΛ appeared first on Protagon.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα