Χαλκιδική: Τι λέει η ιατροδικαστής για το αλυσοδεμένο πτώμα (Προσοχή σκληρή εικόνα)


Ένα πτώμα άνδρα εντοπίστηκε, το απόγευμα της Δευτέρας, αλυσοδεμένο, στο κανάλι της Νέας Ποτίδαιας Χαλκιδικής. Το πτώμα -αγνώστων μέχρι στιγμής στοιχείων- ανακάλυψε διερχόμενος που ενημέρωσε τις Αρχές.

Της υπόθεσης επιλήφθηκε η οικεία Λιμενική Αρχή, ενώ το πτώμα μεταφέρεται στη Θεσσαλονίκη για τη διενέργεια της νεκροψίας - νεκροτομής, η οποία αναμένεται να δώσει απαντήσεις στα αίτια θανάτου και τις συνθήκες υπό τις οποίες επήλθε.

Η ιατροδικαστής μίλησε στο protothema.gr

και ανέφερε ο θάνατος φαίνεται να επήλθε πριν από τέσσερις με πέντε ημέρες. «Τα ευρήματα νεκροψίας -νεκροτομής συνηγορούν υπέρ του πνιγμού εντός ύδατος. Το πτώμα δεν έφερε θανατηφόρες κακώσεις έτσι ώστε να μας παραπέμψουν στην εγκληματική ενέργεια και το πτώμα ήταν σε σήψη. Με κάθε επιφύλαξη πιστεύω ότι είναι αυτοκτονία. Δεν έχει ταυτοποιηθεί το πτώμα γιατί δεν έχουν έρθει να αναγνωρίσουν τη σορό» λέει η ιατροδικαστής.

Πρόκειται για έναν άντρα περίπου 50 ετών, ο οποίος φορούσε μπλε καρό πουκάμισο, τζιν παντελόνι και μαύρα αθλητικά παπούτσια. Μέχρι στιγμής, οι αρχές δεν έχουν καταφέρει να ταυτοποιήσουν το πτώμα.

Όπως έγινε γνωστό, το πτώμα εντοπίστηκε να επιπλέει στη θάλασσα από κάτοικο της περιοχής, ο οποίος ενημέρωσε αμέσως την αστυνομία. Το θύμα, όπως διαπιστώθηκε, φέρει και τραύμα στο πίσω μέρος του κεφαλιού και οι αρχές πιστεύουν ότι δολοφονήθηκε πρόσφατα.

Δύτης του Λιμενικού βούτηξε το πρωί στη θαλάσσια περιοχή, αναζητώντας στοιχεία που θα βοηθήσουν τις αρχές να ρίξουν φως στην υπόθεση.

Η φωτογραφία που έδωσε στη δημοσιότητα ο ΑΝΤ1, είναι σοκαριστική:

Keywords
Τυχαία Θέματα