Galaxy Note 7: Στο 96% το ποσοστό των ανακληθέντων συσκευών


Έχοντας διανύσει ένα διάστημα περίπου 5 μηνών από την ανακοίνωση της Samsung, για ανάκληση των ελαττωμετικών μοντέλων Galaxy Note 7, πλέον έχει συγκεντωθεί αισίως το 96% των συσκευών.

Αυτό με τη σειρά του οδήγησε το Υπουργείο Μεταφορών των ΗΠΑ να άρει την απαίτηση από τις αεροπορικές εταιρείες να κάνουν τις απαραίτητες ανακοινώσεις για Samsung Galaxy

Note 7, που δεν έχουν επιστραφεί. Υπενθυμίζεται ότι τον Οκτώβριο η Ομοσπονδιακή Αεροπορική Υπηρεσία είχε απαγορεύσει το Note 7 από τις πτήσεις, έπειτα από έκρηξη που σημειώθηκε σε αεροσκάφος.

Η Samsung έχει κάνει ότι μπορεί για να πάρει πίσω όσα περισσότερα Note 7 γίνεται. Εκτός από τις σχετικές καμπάνιες και τα bonus για την συμμετοχή στην ανάκληση, ο κορεάτικος κολοσσός περιόρισε ακόμη και την δυνατότητα φόρτισης, για να αναγκάσει και τους τελευταίους να το δώσουν πίσω.

Αν και όπως είπαμε έχουν περάσει πέντε μήνες από τις εκρήξεις, ακόμη δεν γνωρίζουμε που οφείλονται. Μέσα στον Ιανουάριο αναμένονται οι ανακοινώσεις από τη Samsung, η οποία έχει ολοκληρώσει την έρευνα. Πάντως η σειρά Note αναμένεται να συνεχιστεί και το καλοκαίρι περιμένουμε το Samsung Galaxy Note 8.

Keywords
Τυχαία Θέματα