FIAT 500 X S-DESING: Ο Ιταλός θέλει την πινελιά του!


Το επιτυχημένο μοντέλο της Fiat, το 500X εμπλουτίστηκε με μια νέα σπορτίβ έκδοση την οποία ονόμασε S-Design. Πρόκειται για μια πλούσια σε σπορ χαρακτηριστικά έκδοση η οποία στοχεύει στο ανδρικό κοινό το οποίο επιζητά ακόμη πιο επιθετική εμφάνιση, πλούσιο εξοπλισμό με άφθονα γκάτζετ, ενώ η τιμή του είναι ακόμη πιο προσιτή σε σχέση με τις τιμές των υπολοίπων εκδόσεων του 500X.

Η ειδική έκδοση

S-Design περιλαμβάνει τις συγκεκριμένες εξωτερικές λεπτομέρειες που αναβαθμίζουν την εμφάνιση του 500X. Όπως είναι οι ζάντες αλουμινίου 17’’ σκούρες με δακτύλιο σε χρώμα χαλκού αλλά ,τα πλευρικά διακοσμητικά θυρών, πόμολο πορτμαπαγκάζ και πλαίσια πίσω φώτων και τα καλύμματα εξωτερικών καθρεφτών σε σκούρα επιχρωμίωση.

Επίσης, τα πλευρικά διακοσμητικά θυρών με το σύμβολο X σε χρώμα χαλκού και οι σκουρόχρωμοι προβολείς με φώτα Xenon ενισχύουν την διαφορετικότητα της συγκεκριμένης έκδοση.

Και στο εσωτερικό του η Fiat ενίσχυσε το 500Χ S-Design με ιδιαίτερα στοιχεία, όπως τα καθίσματα από μαύρο ύφασμα με μαύρα κομμάτια από οικολογικό δέρμα και ραφές σε χάλκινο χρώμα., το μαύρο ταμπλό με το λογότυπο 500 σε χάλκινη απόχρωση, οι σκούρες επιχρωμιωμένες λεπτομέρειες στο τιμόνι και στα χειριστήρια ελέγχου του κλιματισμού, στο σύστημα U-Connect, τα σκούρα πάνελ θυρών και το κεντρικό τούνελ με σκούρα απόχρωση.

Κινητήρες - Εξοπλισμοί

Το 500X S-Design, διατίθεται τόσο σε εμφάνιση Off-Road όσο και σε City και με κινητήρες 1.4 Multiair 140hp ( βενζίνη) και ντίζελ 1.6 MTJ 120hp.

Αναφορικά με τα χρώματα, οι επιλογές του πελάτη είναι μόλις έξι. Για πρώτη φορά στο 500X, διατίθεται το εξωτερικό χρώμα πράσινο ματ (ίδιο με αυτό του 500S) προσδίδοντας έναν σαφή σπορ προσανατολισμό. Το εξωτερικό χρώμα περιλαμβάνεται στο βασικό εξοπλισμό της έκδοσης S-Design.

Η έκδοση S-Design φιλοδοξεί να αποτελέσει μία από τις καλύτερες value for money επιλογές της αγοράς. Έτσι, οι προτεινόμενες τιμές τιμοκαταλόγου αναφέρονται παρακάτω.

Οι προτεινόμενες τιμές τιμοκαταλόγου της S-Design Off Road είναι μόλις 1000€ αυξημένες σε σχέση με τις αντίστοιχες Cross.

Με 1000€ παραπάνω, η έκδοση S-Design Off-Road, συγκρινόμενη με την έκδοση Cross, περιλαμβάνει επιπλέον Σκούρους επιχρωμιωμένους εξωτερικούς καθρέφτες, Εμπρός σκουρόχρωμους προβολείς Xenon, Σκούρες ζάντες αλουμινίου 17’’, Εξωτερικές επιχρωμιωμένες σκούρες λεπτομέρειες, Αυτόματο διζωνικό κλιματισμό, Εμπρός υποβραχιόνιο, Μαύρες μπάρες οροφή, Παστέλ, Μεταλλικό ή ματ εξωτερικό χρώμα.

Keywords
Αναζητήσεις
φιατ 500 χ χρωματα
Τυχαία Θέματα