Ενδιαφέρεται για Έντερ ο Ολυμπιακός


Οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να προσθέσουν στο ρόστερ τους έναν επιθετικό μέχρι τη λήξη της μεταγραφικής περιόδου, με τον Ούρος Τζούρτζεβιτς της Παρτιζάν να βρίσκεται πολύ ψηλά στη λίστα των πρωταθλητών Ελλάδας.

Ωστόσο, στον Ολυμπιακό «ψάχνονται» και για άλλες περιπτώσεις και σύμφωνα με τους Γάλλους οι «ερυθρόλευκοι» εξετάζουν την περίπτωση του Έντερ της Λιλ.

Όπως

αναφέρει η Equipe, ο Ολυμπιακός είναι ανάμεσα στις ομάδες που εξετάζουν τον δανεισμό του 29χρονου επιθετικού, ο οποίος με δικό του γκολ είχε χαρίσει το τρόπαιο του Euro 2016 στην Πορτογαλία στον τελικό με τη Γαλλία.

Εκτός από τον Ολυμπιακό, σύμφωνα με την Equipe, οι ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Χιρόνα, Μπράιτον και Μπέρμιγχαμ εξετάζουν επίσης τον Πορτογάλο επιθετικό.

Ο Έντερ δεσμεύεται με συμβόλαιο στη Λιλ ως το καλοκαίρι του 2020 και η γαλλική ομάδα θα τον παραχωρούσε με κανονική μεταγραφή έναντι 6 εκατομμυρίων ευρώ.

Ο 29χρονος φορ μετακινήθηκε πέρυσι το καλοκαίρι με κανονική μεταγραφή από τη Σουόνσι στη Λιλ, πραγματοποιώντας συνολικά 37 συμμετοχές, σκοράροντας επτά τέρματα και μοιράζοντας πέντε ασίστ.

Πηγή: sdna.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα