Το τατουάζ: Έξαλλος ο Ορφέας με την Ελένη όταν τη βλέπει να μιλάει με πρώην της

Ο Αλέξανδρος τρελαίνεται από αγωνία για την τύχη της Όλγας και της Λήδαςστο αποψινό επεισόδιο της σειράς Το τατουάζ.

Όταν, τελικά, μαθαίνει πως είναι καλά, βρίσκεται αντιμέτωπος με ένα τεράστιο δίλημμα. Παράλληλα ο Τόνυ και η Τατιάνα προσπαθούν ν αγνοήσουν την έντονη έλξη που νιώθουν ενώ η Άννα είναι χαρούμενη που βγήκε η Αμαλία από το Ίδρυμα. Η σύλληψη της Θάλειας ανακουφίζει τον Ορφέα ενώ η αστυνομία προβληματίζεται για την δράση

του κατά συρροή δολοφόνου. Μια φράση, καθαρά ειπωμένη, από την Αμαλία αναστατώνει πολύ τον Θεοχάρη.

Η απαίτηση της Άννας να μεταφερθεί η Αμαλία στο σπίτι της, όπου τώρα κατοικεί η Βέρα με τον μικρό Μάριο, αναστατώνει την τελευταία και φέρνει σε τρομερό δίλημμα τον Θεοχάρη. Η Νικόλ, αρνείται να δεχτεί πως οι ζαλάδες της οφείλονται σε ψυχολογικά αίτια κι ανησυχεί για την υγεία της. Η Τατιάνα προσπαθεί ν’ αποφεύγει τις συναντήσεις με τον Τόνυ, νιώθοντας τρομερή αμηχανία όταν βρίσκεται κοντά του. Την ίδια στιγμή η Μαργκώ συγκεντρώνει πληροφορίες γύρω από το άτομό της.

Η τυχαία συνάντηση της Ελένης μ’ ένα νεανικό φλερτ από το λύκειο, πυροδοτεί τη ζήλια του Ορφέα, κάνοντάς τον επικίνδυνο. Ο Αλέξανδρος, προκειμένου να μην τον αποκόψει η Όλγα απ’ την κόρη του, δέχεται τον όρο να μην αποκαλύψει ποτέ την αλήθεια στην Άννα. Στο μεταξύ οι αναμνήσεις, οδηγούν τα βήματα της Αμαλίας.. στην αγκαλιά του Θεοχάρη.

Keywords
Τυχαία Θέματα