Ο μυστηριώδης πιανίστας του Μάντσεστερ

16:30 5/12/2017 - Πηγή: efsyn
ΜΟΥΣΙΚΑ ΝΕΑ pianist-manchester-.png Μουσικός του δρόμου έγινε «σταρ» του youtube μέσα σε λίγες ημέρες 05.12.2017, 16:27 | Ετικέτες: συναυλίες, μουσικοί, κλασική μουσική Συντάκτης: efsyn.gr

Ένας άνδρας με κουκούλα κάθεται σε ένα πιάνο σε δρόμο του Μάντσεστερ και δίνει το δικό του... ρεσιτάλ. Ένας περαστικός τραβάει βίντεο και το ανεβάζει στο youtube. Από εκεί και πέρα η... πορεία είναι γνωστή και έχει συμβεί αρκετές φορές.

Ο μυστηριώδης πιανίστας του

Μάντσεστερ έπαιξε μπροστά από ένα μαγαζί μουσικών οργάνων μία ποικιλία σύγχρονων τραγουδιών με τον δικό του τρόπο. Στο ρεπερτόριό του Faithless, Dr. Dre, 2Pac και άλλα πολλά.

Το βίντεο έχει συγκεντρώσει δεκάδες χιλιάδες views στο youtube.

Τελικά, η εφημερίδα Manchester Evening News έψαξε και βρήκε τον... κουκουλοφόρο σολίστα.

Πρόκειται για τον 30χρονο Christopher Scamp από το Λίβερπουλ, ο οποίος δήλωσε «Κανένας στην οικογένειά μου δεν ασχολείται με τη μουσική, αλλά εγώ έμαθα μόνος μου στο δωμάτιό μου απλά ακούγοντας μουσική. Μπορώ να παίξω αρκετές εκατοντάδες τραγούδια, αλλά μου αρέσει να τα συνδυάζω, καθώς δεν υπάρχουν πολλοί που έχουν τη διάθεση να ακούσουν ένα ολόκληρο τραγούδι».

[ad-slot]

[related-articles]

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Οι Therapy? παίζουν live σε γήπεδο μπάσκετ στον Σταθμό Λαρίσης! Όλη η μουσική του Neil Young δωρεάν με ένα κλικ
Keywords
Τυχαία Θέματα