Το περίεργο μήνυμα της Ελένης Τοπαλούδη – Τι αποκαλύπτει φίλη της από τη Ρόδο

Η φίλης της 21χρονης αποκαλύπτει τι είπαν λίγες ώρες πριν τον θάνατό τηςΜίλησαν για περίπου μιάμιση ώρα στο τηλέφωνοΛίγο αργότερα η Ελένη συνάντησε τους φερόμενους δολοφόνους της

Νέες πληροφορίες αποκαλύφθηκαν στην εκπομπή «Μαζί σου» της Τατιάνας Στεφανίδου, σχετικά με τις συνομιλίες που είχε η Ελένη Τοπαλούδη λίγες ώρες πριν τον θάνατό της.

Πιο αναλυτικά, σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής στις 22:15 μίλησε με την κολλητή της φίλη στο τηλέφωνο για 1,5 ώρα. Έπειτα

περίπου στις 1:15 τα μεσάνυχτα έστειλε μήνυμα στην φίλη της λέγοντας της χαρακτηριστικά: «Σε μία ώρα πάρε με τηλέφωνο».

«Με την Ελένη μιλήσαμε τελευταία φορά στις 27 Νοεμβρίου για περίπου μιάμιση ώρα. Μου είπε ότι συναντήθηκε με έναν φίλο μας και ότι είναι κουρασμένη και θα πήγαινε να κοιμηθεί. Δεν μου έδωσε την εντύπωση ότι κινδύνευε από κάτι. Λίγο αργότερα μου έστειλε μήνυμα στο messenger και μου έλεγε «σε μια ώρα πάρε με τηλ»», είπε συγκεκριμένα η φίλη της 21χρονης Ελένης.

Σημειώνεται πως την ώρα εκείνη που η Ελένη στέλνει το μήνυμα είναι με τους κατηγορούμενος για τη δολοφονία της και τώρα ερευνάται αν ήθελε να απεμπλακεί ή αν ήθελε να της μεταφέρει όσα είχαν γίνει κατά τη διάρκεια της παρουσίας της στο σπίτι του 21χρονου.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ελένης Τοπαλούδη –, Ρόδο,elenis topaloudi –, rodo