Το λάθος των ανδρών που σαμποτάρει τον γυναικείο οργασμό

Ποιο είναι το λάθος που αποτρέπει τις γυναίκες να φτάνουν σε οργασμό.Τι πρόβλημα δημιουργείται όταν ένας άνδρας καυχιέται για τις επιδόσεις του στο κρεβάτι.

Μια έρευνα ρίχνει φως στο λάθος που κάνουν οι άνδρες που αποτρέπει τις γυναίκες από το να φτάνουν σε οργασμό ή να ικανοποιούνται σε κάθε σεξουαλική επαφή.

Η έρευνα που έχει τίτλο «Πώς λειτουργεί ο γυναικείος οργασμός σε σχέση με την ανδρική υπεροψία» αποκαλύπτει πως οι άνδρες κάνουν ένα λάθος που ενοχλεί τις γυναίκες, σαμποτάροντας την ικανοποίηση τους στο σεξ και τελικά στον οργασμό τους.

Σύμφωνα με το New York Post, όταν οι άνδρες υπερηφανεύονται για τις επιδόσεις τους στο σεξ και έχουν υπερβολική έπαρση επισκιάζουν τη μεγάλη στιγμή μίας γυναίκας, με άλλα λόγια τον οργασμό της.

Στην έρευνα συμμετείχαν περισσότεροι από 810 άνδρες από τους οποίους ζητήθηκε να αξιολογήσουν τις σεξουαλικές τους συνήθειες αλλά και να «βαθμολογήσουν» τον ανδρισμό τους ανάλογα με το πόσο συχνά έρχεται η σύντροφός τους σε οργασμό.

Διαπιστώθηκε ότι αυτοί που ανησυχούν για τον ανδρισμό τους είναι πιο πιθανό να βασίζουν την αυτοεκτίμησή τους στις επιδόσεις τους στην κρεβατοκάμαρα.

Το πρόβλημα είναι ότι η έπαρση που αισθάνονται οι άνδρες μετά τη σεξουαλική πράξη, είναι πιθανό να αποτρέψει τις γυναίκες από το να φτάσουν σε οργασμό την επόμενη φορά, καθώς το να κομπάζουν για τις επιδόσεις του μάλλον σκοτώνει παρά γεννάει την σεξουαλική επιθυμία.

Keywords
Τυχαία Θέματα