Θρίλερ με τη δολοφονία της 32χρονης εφοριακού – Τι έδειξαν τα αποτελέσματα DNA

Το δείγμα ξένου DNA, που βρέθηκε στα νύχια της 32χρονης, δεν παραπέμπει σε κανένανΗ αστυνομία δεν μπορεί να βγάλει κάποιο χρήσιμο συμπέρασμα από τις τηλεφωνικές επικοινωνίες του θύματος, αλλά ούτε και από το βιντεοσκοπημένο υλικόΟι ομοιότητες με την υπόθεση Αγραφιώτου

Σε αδιέξοδο φαίνεται πως οδηγούνται οι έρευνες της αστυνομίας, σχετικά με τη δολοφονία της 32χρονης εφοριακού, Δώρας Ζέμπερη, στο Β’ Νεκροταφείο, μετά και τις τελευταίες εξελίξεις αναφορικά με τα αποτελέσματα DNA,

τις τηλεφωνικές επικοινωνίες του θύματος και το βιντεοσκοπημένο υλικό.

Δείτε επίσης: Συνεχίζονται οι έρευνες για τον φόνο της 32χρονης εφοριακού – Ψάχνουν τις κλήσεις της

Δείτε επίσης: Νέες αποκαλύψεις για τη δολοφονία της Ζέμπερη – Η ασφάλεια ζωής και το άλλοθι του πατέρα

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του τηλεοπτικού καναλιού «STAR», τα αποτελέσματα του δείγματος ξένου DNA, που βρέθηκε στα νύχια της 32χρονης, δεν ήταν αυτά που θα επιθυμούσαν οι αρχές, αφού δεν παραπέμπει σε κανέναν.

Παράλληλα, η αστυνομία δεν μπορεί να βγάλει κάποιο χρήσιμο συμπέρασμα από τις τηλεφωνικές επικοινωνίες του θύματος, αλλά ούτε και από το βιντεοσκοπημένο υλικό.

Η Ασφάλεια έχει εισάγει τον τηλεφωνικό αριθμό της 32χρονης στο λογισμικό παρακολούθησης τηλεφωνικών συνδιαλέξεων, προκειμένου να εντοπίσουν τη συσκευή, αλλά το κινητό της εφοριακού δεν έχει δώσει κανένα σημάδι λειτουργίας.

Όσον αφορά στο βιντεοσκοπημένο υλικό, το τμήμα Ανθρωποκτονιών περιμένει την ολοκλήρωση της επεξεργασίας του. Ωστόσο, το υλικό, στο οποίο φέρεται να απεικονίζεται το θύμα την ώρα που κατευθύνεται στο νεκροταφείο, είναι υπό αμφισβήτηση, αφού οι συγγενείς δεν ήταν βέβαιοι για το αν η νεαρή που απεικονίζεται είναι ο δικός τους άνθρωπος.

Έτσι, οι αρχές ακόμα προσπαθούν να στήσουν το σκηνικό της δολοφονίας και για το μόνο για το οποίο είναι βέβαιες είναι ότι το θύμα στεκόταν πάνω από το τάφο του φίλου της τη στιγμή της επίθεσης και έδωσε μάχη προκειμένου να ξεφύγει από τον δράστη.

Με βάση τα παραπάνω, εκτιμούν ότι το πιθανότερο κίνητρο είναι η ληστεία μετά φόνου.

Οι ομοιότητες με την υπόθεση Αγραφιώτου

Μετά τις τελευταίες εξελίξεις σχετικά με τις έρευνες, οι αρχές δεν αποκλείουν κανένα σενάριο και έχουν αφήσει όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά. Ένα από αυτά είναι και αυτό του μανιακού δολοφόνου που κυκλοφορεί ελεύθερος στην ευρύτερη περιοχή.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της «Espresso», πολλά είναι τα κοινά στοιχεία της υπόθεσης δολοφονίας της Ζέμπερη με αυτή της Αγραφιώτου που συγκλόνισε πριν δύο χρόνια, όπως αναφέρουν πηγές της ΕΛ.ΑΣ..

«Η δολοφονία της Αγραφιώτου στην περιοχή του Αμαρουσίου παραμένει ανεξιχνίαστη και από τότε γινόταν λόγος για μανιακό δολοφόνο που στοχεύει γυναίκες», τονίζουν χαρακτηριστικά.

Το Β’ Νεκροταφείο όπου δολοφονήθηκε η Δώρα Ζέμπερη απέχει μόλις 3 χιλιόμετρα σε μια νοητή ευθεία, από το σούπερ μάρκετ που είχε βρεθεί δολοφονημένη η Ελευθερία Αγραφιώτου.

Keywords
Αναζητήσεις
τι εδειξε το ντιενει για τον πατερα της εφοριακου που σκοτωσανε
Τυχαία Θέματα