Θεοδωράκης: Τα όπλα και τα ναρκωτικά έχουν δύο τιμές στην αγορά (video)

«Όπως λένε οι στρατιωτικοί, τα όπλα και τα ναρκωτικά έχουν δύο τιμές στην αγορά. Στα φαρμακεία η μορφίνη είναι φτηνή, στη μαύρη αγορά η τιμή της εκτοξεύεται. Εδώ, ίσως, βρίσκεται το μυστικό της υπόθεσης. Υπάρχουν αμείλικτα ερωτήματα σε αυτή την υπόθεση. Που θα πήγαιναν τα 200.000 βλήματα; Σε ποιες τσέπες; Και σε ποια μαύρα ταμεία θα κατέληγαν τα παραπανήσια λεφτά», διερωτήθηκε ο επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης από το βήμα της Βουλής,

κατά τη συζήτηση για την πώληση πυρομαχικών στη Σαουδική Αραβία.

«Η συμμετοχή του κ. Καμμένου στην κυβέρνηση προκαλεί απέχθεια στην κοινωνία και στην Ευρώπη», υποστήριξε ο επικεφαλής του Ποταμιού ενώ πρόσθεσε, ότι «ο κ. Τσίπρας είναι συνυπεύθυνος για τα λάθη του κ. Καμμένου».

Διαβάστε επίσης: Η συζήτηση στη Βουλή – «Τον Παπαδόπουλο μου τον γνώρισε ο Μητσοτάκης»

Μάλιστα, απευθυνόμενος στους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, εξέφρασε το ερώτημα μέχρι πότε θα ανέχονται τον κ. Καμμένο για όσα κάνει, όσα είπε πρόσφατα για το θέμα των Σκοπίων και υπενθύμισε τη στάση του υπουργού Άμυνας για το θέμα του μαθήματος των Θρησκευτικών και την αποχώρηση από το υπουργείο Παιδείας του Νίκου Φίλη.

Επίσης, ο επικεφαλής του Ποταμιού είπε ότι ο κ. Καμμένος ζητάει άρση του απορρήτου του τηλεφώνου του, ενώ δεν το ήθελε, όταν του ζητείτο στην περίπτωση με τις καταγγελίες του ισοβίτη.

«Ο εθνικολαϊκισμός ως προμετωπίδα βγαίνει με τη σφραγίδα του κ. Τσίπρα» τόνισε ο Στ. Θεοδωράκης, προσθέτοντας ότι «την ακροδεξιά, όσο κι αν την ξεπλένεις, ακροδεξιά θα μείνει».

Όσον αφορά τη διατύπωση του υπουργού Εξωτερικών Ν. Κοτζιά, για 10ετή τιμωρία όσων χρησιμοποιούν απόρρητα έγγραφα, ο κ. Θεοδωράκης υποστήριξε, πως και ο Ρ. Νίξον είχε ζητήσει την δολοφονία εκείνου που διέρρεε πληροφορίες για την αποκάλυψη του Γουότεργκεϊτ.



Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ, ΕΡΤ

Keywords
Τυχαία Θέματα