Θα είναι αυτό το νέο Τοyota Supra;

Mε το Τοyota Supra να συνεχίζει να βρίσκεται στην τελική ευθεία για να παρουσιαστεί, οι φίλοι του μοντέλου το τελευταίο χρονικό διάστημα δεν έχουν σταματήσει να παρουσιάζουν ψηφιακές εικόνες στα forum για το πώς θα μπορούσε να μοιάζει τελικά η τελική σχεδίαση του.

To συγκεκριμένο είναι βασισμένο στο FT-1 concept και συναρπάζει με την φουτουριστική του σχεδίαση, τους μυώδεις θόλους του, το πιο μικρό του μεταξόνιο και το

σπορτίφ του καπό. Το μάτι πέφτει αμέσως στους πιο μεγάλους καθρέπτες και τον μεγάλο εισαγωγέα αέρα στο κέντρο του προφυλακτήρα.

Θα μπορούσε όμως να μοιάζει έτσι το νέο Supra; Σύμφωνα με πηγές από το στρατόπεδο της Toyota, η σχεδιαστική γλώσσα που θα ακολουθήσει το νέο Supra θα είναι πιο συντηρητική σε σχέση με διάφορα ψηφιακά σχέδια που έχουν έρθει στη δημοσιότητα με το καπό και τα φωτιστικά σώματα ενώ αναμένονται επιθετικά να μην μοιάζουν τόσο φουτουριστικά.

Όπως έχει γίνει γνωστό, το νέο Supra θα μοιράζεται το δάπεδο με την Z4 της BMW, και αν οι πληροφορίες είναι σωστές, θα εξοπλιστεί με 4κύλινδρα και 6κύλινδρα μηχανικά σύνολα με απόδοση κοντά στους 335 με 340 ίππους σε συνδυασμό τόσο με αυτόματο όσο και με χειροκίνητο κιβώτιο.

Aξίζει να σημειωθεί ότι υψηλόβαθμο στέλεχος της Toyota, o κ. Shigeki Tomoyama έχει ήδη αποκαλύψει ότι το νέο μοντέλο θα διατεθεί κάτω από την Gazoo Racing.

Πηγή: autotriti.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα