Συγκλονισμένοι οι κάτοικοι στα Μάλια αφήνουν λουλούδια για τον Στήβεν Κουκ

Λουλούδια, μιά ανθοδέσμη αλλά και μηνύματα αποθέτουν Βρετανοί και ντόπιοι στο σημείο που βρέθηκαν τα οστά του Στήβεν Κουκ στα Μάλια Ηρακλείου.

Συμπατριώτες του αλλά και κάτοικοι της περιοχής μετά την επιβεβαίωση πως ο σκελετός που βρέθηκε σε πηγάδι των Μαλίων ανήκει στον 20χρονο Στήβεν Κουκ, έχουν μεταβεί στον χώρο εναποθέτοντας λουλούδια και δηλώνοντας συγκλονισμένοι εκφράζοντας παράλληλα την θλίψη τους και την συμπαράστασή τους στην οικογένεια

του 20χρονου.

Στο μεταξύ και μετά την επίσημη ανακοίνωσή της ΕΛΑΣ ότι ο σκελετός που βρέθηκε στο πηγάδι των Μαλίων, ανήκει στον Στήβεν Κουκ οι αστυνομικοί καλούνται να ερευνήσουν τις συνθήκες κάτω από τις οποίες ο 20χρονος Βρετανός τουρίστας έχασε την ζωή του τον Σεπτέμβριο του 2005 και να απαντήσουν αν ο θάνατός του οφείλεται σε ατύχημα ή αν πρόκειται για εγκληματική ενέργεια.

Ο νεαρός βρετανός θεωρείτο αγνοούμενος από την 1η Σεπτεμβρίου του 2005, ενώ έκανε διακοπές στην περιοχή.

Με σημερινή του επίσημη ανακοίνωση το αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας επιβεβαίωσε, μετά τη ταυτοποίηση που έγινε, ότι ο σκελετός που βρέθηκε στις 16 Φεβρουαρίου στα Μάλια Ηρακλείου ανήκει στον Βρετανό Στίβεν Κουκ ο οποίος είχε εξαφανισθεί την 1η Σεπτεμβρίου του 2005.

Ο σκελετός είχε βρεθεί στις 16 Φεβρουαρίου μέσα σε ένα πηγάδι, σε περιοχή των Μαλίων από άτομα που πήγαν να το καθαρίσουν, ενώ δίπλα του βρέθηκαν μία δερμάτινη ζώνη και μία φωτογραφική μηχανή.

Άμεσα ενημερώθηκαν οι αστυνομικές αρχές που έσπευσαν, ενώ από την πρώτη στιγμή υπήρχαν οι υποψίες που τελικά επιβεβαιώθηκαν, πως ανήκε στο 20χρονο Στίβεν Κουκ.

Ο Στίβεν Κουκ είχε εξαφανισθεί την πρώτη ημέρα των διακοπών του στην περιοχή των Μαλίων, την 1η Σεπτεμβρίου 2005, και από τότε η οικογένειά του τον αναζητούσε.

Keywords
Τυχαία Θέματα