«Πήρα 90 δολάρια για να κάνω φάρσα» είπε η φερόμενη ως δολοφόνος του Κιμ Γιονγκ Ναμ

«Νόμιζε πως συμμετείχε σε φάρσα» ισχυρίζεται η μία εκ των δύο συλληφθέντων γυναικών για τη δολοφονία του Κιμ Γιονγκ Ναμ, υποστηρίζοντας παράλληλα ότι την πλήρωσαν 90 δολάρια για να πραγματοποιήσει την επίθεση, αλλά δεν ήξερε πως ήταν πραγματική επίθεση.

«Πήρα 90 δολάρια για να κάνω μια φάρσα με baby oil», ισχυρίζεται η γυναίκα από την Ινδονησία που κρατείται από τις Αρχές της Μαλαισίας, κατηγορούμενη για την δολοφονία του Κιμ Γιονγκ Ναμ.

Η 25χρονη Siti Aisyah, μίλησε σε αξιωματούχους

της πρεσβείας της πατρίδας της που την επισκέφθηκαν στην φυλακή όπου κρατείται στην Κουάλα Λουμπούρ.

Επιπλέον, δήλωσε ότι ο άγνωστος που την προσέγγισε, της έδωσε τα χρήματα και της είπε να αλείψει το πρόσωπο του Κιμ Γιονγκ Ναμ και πως επρόκειτο για φάρσα σε ριάλιτι σόου.

Σημειώνεται ότι σύμφωνα με την προκαταρκτική έρευνα των μαλαισιανών αρχών, ο Κιμ Γιονγκ Ναμ δολοφονήθηκε με ένα ιδιαίτερα τοξικό χημικό όπλο γνωστό ως νευροτοξικό παράγοντα VX. Το εν λόγω όπλο είναι απαγορευμένο από τη συνθήκη για τα χημικά όπλα.

Οι δύο γυναίκες που έχουν συλληφθεί για τη δολοφονία, μια Βιετναμέζα και μια Ινδονήσια, είχαν απλώσει το υγρό στο πρόσωπο του Κιμ Γιονγκ Ναμ και μετά έπλυναν τα χέρια τους και τράπηκαν σε φυγή.

Keywords
Τυχαία Θέματα