Στην εντατική 27χρονη μετά από χτύπημα με σκεπάρνι στο κεφάλι – Συνελήφθη ο σύζυγός της

Η 27χρονη είναι μητέρα ενός 3χρονου παιδιούΒρέθηκε από συγγενείς της στην κουζίνα του σπιτιού τηςΟ 34χρονος σύζυγός της αγνοείτο και εντοπίστηκε σήμερα Τρίτη

Στο σπίτι της εντοπίστηκε από συγγενικά της πρόσωπα μία 27χρονη στο χωριό Πέτρα της Πρέβεζας, η οποία νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου Χατζηκώστα, μετά από χτύπημα με σκεπάρνι που δέχτηκε στο κεφάλι, αργά το βράδυ της Δευτέρας.

Στο Αστυνομικό Τμήμα της Φιλιππιάδας ανακρίνεται, από τις 14:00, ο σύζυγος της 27χρονης.

Σύμφωνα με το Δ.Τ. της αστυνομίας:

«Συνελήφθη σήμερα

το μεσημέρι στην περιοχή της Πέτρας Πρέβεζας, 34χρονος , κατηγορούμενος για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος της 27χρονης συζύγου του, που διαπράχθηκε χθες το βράδυ μέσα στο σπίτι τους στην Πέτρα Πρέβεζας. Προανάκριση ενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Ζηρού».

Ο 34χρονος, ο οποίος αναζητείτο από τη Δευτέρα, εντοπίστηκε στο πλαίσιο αστυνομικής επιχείρησης κοντά στο χωριό Πέτρα της Πρέβεζας, όπου βρίσκεται το σπίτι του ζευγαριού.

Η νεαρή γυναίκα, η οποία είναι μητέρα ενός παιδιού τριών ετών, βρέθηκε χωρίς τις αισθήσεις της μέσα στην κουζίνα του σπιτιού της, τη Δευτέρα στις 21:00. Ο σύζυγός της ήταν άφαντος, γεγονός που κίνησε τις υποψίες των αστυνομικών και στήθηκε επιχείρηση για τον εντοπισμό του.

Σημειώνεται, ότι ο 34χρονος, πριν από έναν μήνα, είχε συλληφθεί για εμπλοκή σε σπείρα διαρρηκτών στον Λούρο, όμως αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.

Πληροφορίες ΑΠΕ – ΜΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα